Bli medlem i Torns IF
Torns IF söker fler tränare till P19, P16 och P13
2022-10-04 15:49

Inför 2023 har Torns IF valt att utöka sin satsning på ungdomssidan, genom bl a rekryteringen av Amir Darban Khales som utvecklingschef. Nu söker vi även fler tränare till ungdomsverksamheten.

Inför Ljungskile SK - Torns IF
2022-10-01 09:20, Herr

Det är dags för omgång 25 i Ettan Södra. En svår bortamatch mot Ljungskile SK står på programmet.  Matchstart 1 oktober kl 16:00

Amir Darban Khales återvänder till Torns IF
2022-09-30 13:03

Torns IF har glädjen att presentera att Amir Darban Khales, mångårig tränare och spelare i föreningen, återvänder hem. Under 2023 kommer han vara utvecklingschef i föreningen, en ny tjänst som föreningen skapat för att kunna ta ytterligare steg på ungdomssidan. Parallellt med denna roll kommer Amir även ingå i ledarstaben i P19.

Intervju med Aron Ingemarsson
2022-09-28 08:35, Herr
Aron Ingemarsson. Foto Gabriella Caleres

Aron ses ofta på Stångby IP som tränare för både herrlaget och P07.  Vi fick en pratstund med Aron.

F2008/09
Torns IF har glädjen att presentera F2008/09s splitternya tränare, Julius Hampe!
2022-09-27 16:54, F2008/09
Julius Hampe

Vem är då Julius? Vi låter honom själv svara.

Jag är 24 år gammal och kommer från Motala. Jag har varit idrottsintresserad hela livet, fotbollen har tagit över mer och mer och nu är det det som är i huvudsaklig fokus. Jag läser sen i augusti detta år på fotbollstränar-utbildningen i Eslöv.

Varför kom du till Torns IF?

I min utbildning ingår att man ska ansvara för ett lag så jag sökte aktivt. Jag ville gärna leda ett tjej-lag, mitt mål är att skapa motivationen och glädjen hos tjejerna att stanna kvar. Det är tyvärr många tjejer i tonåren som slutar spela. Hade kontakt med Simon som satte mig i kontakt med Hampus och på den vägen är det. Torn liknar mycket min hemmaklubb i Motala, det är samma familjära stämning. Än så länge känns det rätt. Alla är nära varandra och det känns positivt.

Inför Torns IF - Tvååkers IF
2022-09-23 23:08, Herr

Det är dags för den 24:e omgången i Ettan södra. Tvååker gästar Torn på Tornvallen och matchen är lördagen den 24 september kl 13. Varmt välkomna!