Dam

Torns IF söker tränare till vårt damlag
2024-07-12 08:36

Torns IF söker ny tränare för damlaget. Välkommen att bli en del av Torns IF

Intervju med Leif inför Damlagets seriepremiär på söndag
2024-04-05 17:34
Damlagets lagledare Leif Håkansson

Snart är det dags Leif, hur går dina tanker efter försäsongen? Är laget redo för seriestarten?

Det känns mycket bra. Vi är väl inte helt färdiga med speluppbyggnaden, men på god väg.

Hur ser truppen ut? Många nya spelare, många kvar från förra säsongen?

Vi har en bra trupp, mycket god stämning i laget. Vi har dom flesta kvar sen förra året plus 6-7 nya.

Vinst i genrepet för Torns damlag!
2024-03-25 19:15

Det blev ett bra genrep i sista träningsmatchen för damerna. En välspelad match där samtliga lagdelar fungerade, en stabil laginsats rakt igenom och matchen slutade till slut med 0-4.

Målskyttar:

Lova *2

Sabina

Ronja S

Torns damlag bjuder in till provträningar
2023-10-12 19:09

I samband med frimånaden så bjuder Torns Damlag in till provträningar.

Träningar tisdagar och torsdagar kl 19-20:30 på konstgräsplanen, med start den 17:e oktober.

Torns IP ligger 2 km utanför Lund och det går både tåg och buss hit.

Vid intresse kontakta Leif Håkansson: 073-558 93 43 eller leifhakansson@hotmail.com

Välkomna! 🧡

Referat: Torns IF  - Stattena IF
Torns damlag vann mot Stattena IF!
2023-08-28 10:12

Torns damlag tog en välförtjänt vinst mot Stattena IF hemma på Tornvallen. En svängig match som tjejerna ändå hade kommandot i. Lova gjorde tidigt Torns ledningsmål med ett välplacerat skott en bit utifrån. 15 minuter in i andra halvlek kvitterade Stattena IF på en hörna men Sabina lyckades tråckla in 2-1 bara några minuter senare.

Detta var Ronjas Svärds sista match för säsongen då hon ska studera i Portugal. Vi önskar henne lycka till med studierna och välkommen tillbaka nästa säsong!

Första poängen för det nya damlaget.
2023-05-29 07:16

Igår kunde vårt nya damlag ta sina första poäng i div 4 dam.

Tjejerna gjorde en kämparinsats när vi säkrade en pinne.

Vi blir bättre och bättre för var match, men vi är inte där riktigt ännu,vårt mål är att vara

färdiga efter sommarupehållet. men stort grattis till hela laget, den poängen är guld värd.

Leif.