SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Oldboys

Referat: Torns IF - Lunds BOIS
Torns Oldboys segrade i derbyt!
2020-10-02 20:48

Torns Oldboys tog en stabil seger i Lundaderbyt mot Lunds BoIS.

Referat: Torns IF - Höörs IS
Torns Oldboys vann premiären på hemmaplan
2020-08-28 14:43
Torns Oldboys tog emot Höörs IS på konstgräset igår och vann matchen med klara 4-0
Referat: Torns IF - Marieholms IS
Torns IF-Marieholm IS
2019-08-30 08:11
Tung hemmaförlust för Oldboys!
Referat: Marieholms IS - Torns IF
Marieholm IS-Torns IF
2019-05-13 13:15
Marieholm, korvarnas förlovade stad, visade sig från sin bästa sida med sol och en alldeles grön matta när Torns Oldboys kom på besök. Torns Oldboys kunde konstatera att hemmalagets avbytarbänk bestod av lika många spelare som hela dagens trupp. Då skadelistan för närvarande är lika omfattande som skrämmande kunde Oldboys endast få 12 man på banan varför 9-9 mannafotboll stod som enda alternativ. Hemmalaget hade ett par spelare som ställde till oreda med snabba omställningar. Det var just vid en snabb omställning som Calle "Greppet direkt" Sjöstedt fick se när Marieholms högerytter rundande honom och rullande in 1-0 till hemmalaget.
Referat: Torns IF - IF Lödde
Hemmapremiären avklarad!
2019-05-05 21:47
Torns Oldboys gästades av IF Lödde, ett lag som är favorittippade av många denna säsong. Bortalaget tog en tidig 0-1 ledning när ett inlägg djupt ner i banan på målvaktens högra sida ändrade riktning på hemmalagets back och ställde Carl "Greppet direkt" Sjöstedt. 
Referat: Höörs IS - Torns IF
Seriepremiären avklarad!
2019-05-01 09:06
Det var en match som innehöll allt som kan associeras med Oldboys. Kamp, svett, snedsparkar och sist men inte minst ett besök på akuten. Torns oldboys besökte Höör och Torns annars så karakteristiska tika-taka spel som mejslats fram under försäsongen på konstgräs fick på grund av planens beskaffenhet ersättas av ett direktare spel där Höörs backlinje om och om igen sattes under prov.
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram