SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P2011

Välkomna till P2011!

Torns IF P2011 är ett lag som ger alla spelare en chans att utvecklas, såväl de som vill satsa på att nå elitnivå som de som nyligen börjat med fotboll.

 

Torn satsar mycket på sin ungdomsverksamhet och utöver tre träningar i veckan plus matcher erbjuder vi killarna en rad verktyg för att kunna utvecklas. Laget satsar även på att åka på cuper samt hitta på roliga aktiviteter utanför fotbollsplanen.  

 

Vill du provträna? 

Går bra att provträna. Ta kontakt med tränarna innan för att bestämma dag som passar. 

 

Bli medlem

För att bli medlem registrera dig under Bli medlem.

Laget använder SportAdmin så ladda gärna ner appen för att svara och få information om kallelser till träningar och matcher.

 

Tränare

Tränarstaben består för närvarande av Fabian, Leo och Albert. 

 

Träningar och matcher

Under våren 2024 tränar vi utomhus tre gånger per vecka samt spelar träningsmatcher och seriespel med två lag. Se kalender för aktuella tider. Till varje träning och match skickas kallelse som man svarar på så fort som möjligt. 

 

Fogisregistrering
För att delta i seriespel som administreras av Skåneboll/SVFF behöver alla spelare vara registrerade i Fogis och för att vi ska registrera en spelare behöver vi målsmans godkännande.
Fyll i och lämna denna blankett till tränaren Registreringsintyg-fogis-Torn.pdf

Matchställ
Varje spelare har ett eget matchställ som man bekostar själv. Ta kontakt med tränaren innan beställning för att få ett tröjnummer.

 

Föräldragrupp

Laget har även en whatsapp-grupp där de flesta föräldrar är med. Vill du gå med skicka ett sms till tränarna så lägger vi till dig. Tacksamt är om du som förälder kan hjälpa till vid aktiviteter, cuper och körning till bortamatcher.    

 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram