P2015

Välkomna till P2015

Hej,

Välkomna till sidan för pojkar som är födda 2015.

Vi tränar måndagar och onsdagar. Under vinterhalvåret är vi i Tornhallen & på konstgräsplanen och under sommaren är vi ute på fotbollsplanerna. Oftast gör vi uppehåll för skollov (se detaljer under kalender fliken).

Vår ambition är att skapa en trygg och tillåtande miljö där våra spelare får utvecklas utifrån sina nivåer och ambitioner.

Fotbollssugna är välkomna att prova på tre gånger innan man anmäler sig via denna länken: http://www.tornsif.se/newMember/Default.asp?ID=161964

Ta kontakt med ledarna via mail (tornsif.2015@gmail.com) innan första träningen!

Vårsäsongen 2024 avslutad!
2024-07-01 08:27

Så var vårsäsongen 2024 över och P2015 kan gå på sommarlov med massor av härliga minnen från en rolig och utvecklande säsong, för både tränare och spelare! Det är oroligt roligt att se vilka kliv samtliga spelare tagit i sin fotboll, men även hur banden stärks mellan spelarna och nya vänskaper formas.

Många träningar och matcher, beachfotboll, familjeutflykt, föräldramatch och cupspel har gjort detta till en härlig säsong som vi ser fram emot att fortsätta igen i augusti!

Ha ett härligt sommarlov, det är ni väl värda!

//Ledarna i Torns IF P2015

Försäsongen 2024 avslutad!
2024-03-24 15:24

Så var påsken snart här och vi kan summera försäsongen 2024 med att våra spelare fortsätter att utvecklas både som lagkamrater och fotbollsspelare. Det finns en härlig laganda som tar sig uttryck i en vilja att hjälpa varandra både på och utanför plan. På träningarna har vi pratat mycket om Spelbarhet och att Våga dribbla. Detta har gett resultat och på matcherna som vi spelat under mars har vi sett många fina sekvenser i spelet och även tekniska finurligheter, för att inte tala om alla snygga mål och läckra räddningar! Bra jobbat allihopa, nu tar vi det lugnt med matcherna över påsk och sen sätter vi fart med massor av fotboll hela våren!

Uppstart Hösten 2023!
2023-08-08 08:07

14/8 drar hösten igång för P2015 med första träningen efter sommaren.
Som vanligt tränar vi måndagar 17-18 och onsdagar 18-19 ute på gräset.

Nya spelare som är sugna att testa får gärna höra av sig till någon av oss ledare före första träning.

//Ledarna

Ingen träning 5:e juni
2023-06-04 22:36

Hej,

Vi påminner om att det inte är träning måndagen den 5/6!

Tränarna

Träningsuppehåll under höstlovet
2022-10-27 15:18

Hej,

Vi påminner om att det är träningsuppehåll under höstlovet dvs ingen träning måndagen den 31/10 och onsdagen den 2/11.

Tränarteamet