Boll och lek

För fotbollssugna 4-6-åringar

Boll & Lek är gruppen för våra minsta spelare, och här är det givetvis viktigast att alla har roligt och att alla får prova på att sparka boll.

Vi har träning varje fredag kl 17. Under vinterhalvåret är vi i Tornhallen och under sommaren är vi ute på fotbollsplanerna. Oftast gör vi uppehåll för skollov (se detaljer under kommande aktiviteter).

Nya fotbollssugna killar och tjejer är välkomna att prova på tre gånger innan man anmäler sig via denna länken: http://www.tornsif.se/newMember/Default.asp?ID=161964

Inställd träning 26/11
2021-11-24 14:29

Hej

På fredag måste vi tyvärr ställa in träningen för Boll & Lek pga av tränarbrist.

Vi skulle vilja få in några föräldrar för de barn som är födda 2017 som tränare. Ni som är intresserade för gärna maila mig på Mattias.ekholst@vvskakel.se

Mvh Ledarna

Höstlov
2021-10-27 09:35

Hej

Vi har beslutat att ställa in träningen under höstlovet.

Träning Boll & Lek
2021-09-30 19:01

Hej

Eftersom vädret är som det är just nu har vi valt att gå in för säsongen redan imorgon den 1/10.

Detta gäller endast barn födda 2016/2017. De barn som tränar med Mattias, Daniel, Markus & Malva.

Vi kommer träna samma tider som innan, fredagar 17.00-18.00.

Hjälp oss gärna och berätta för de ni känner så alla får infon.

Mvh Ledarna

Nu kör vi igång igen!
2021-08-16 14:59

Hej,

Vi hälsar alla välkomna tillbaka efter sommaruppehållet!

Träningen kör igång nu på fredag, den 20/8, mellan klockan 17:00-18:00 på samma ställe (dvs 7-manna planen längst bort från parkeringen)

Redan nästa vecka är det tyvärr uppehåll då herrseniorerna spelar en hemmamatch fredagen den 27/8, och vi inte får bedriva någon annan träning parallellt med den.

Tränarteamet

Information om träning & sommaravslutning
2021-06-16 22:51

Hej,

Då fredagens ordinarie träningstid krockar med Sveriges EM match så flyttar vi träningen till söndagen den 20:e juni kl 11:00-12:00.

Det är även sista träningen innan vi tar sommaruppehåll.

MVH

Tränarteamet