Boll och lek

För fotbollssugna 4-6-åringar

Boll & Lek är gruppen för våra minsta spelare, och här är det givetvis viktigast att alla har roligt och att alla får prova på att sparka boll.

Vi har träning varje fredag kl 17. Under vinterhalvåret är vi i Tornhallen och under sommaren är vi ute på fotbollsplanerna. Oftast gör vi uppehåll för skollov (se detaljer under kommande aktiviteter).

Nya fotbollssugna killar och tjejer är välkomna att prova på tre gånger innan man anmäler sig via denna länken: Klicka här

19 augusti är vi igång igen
2022-08-19 13:58

Fredag 19 augusti kl. 17 drar vi igång träningarna igen efter sommarlovet.

Vi ses på gräsmattan längst in (ut mot åkern)!

Välkomna tillbaka och välkomna alla nya fotbollssugna barn! :)

Träning med Boll och Lek och FP2016
2022-04-04 17:22

Hej alla bollsugna barn som är 4-6 år!

Ni har väl inte missat att vi spelar fotboll, leker och träffar massa nya kompisar fredagar mellan 17.00-18.00.

Inställd träning
2022-03-18 09:27

Idag 18/3 måst vi tyvärr ställa in träningen pga sjukdom bland ledarbarnen.

Tränare B&L
2022-03-09 09:45

Hej igen alla föräldrar till boll och lek.

Som ni märkte från i fredags har vi nu delat gruppen i två, pga gruppens storlek.

From denna fredagen välkomnar vi Rocs mamma Clara till tränarteamet för barn födda 17-18. Vi söker fortfarande efter fler föräldrar som kan vara med i den gruppen. Christian kommer vara iväg en del framöver så vi är i stort behov av fler föräldrar för att träningen ska bli så bra och effektiv som möjligt för våra barn.

Nu när solen tittar fram och det börjar blir lite varmare och gräset går att beträda, kommer vi gå ut och då kommer inte FP16 - Boll & lek vara på samma plan.

Får vi in inte fler frivilliga blir vi dessvärre tvungna att lägga ett schema där vi fördelar träningarna mellan alla föräldrar.

Tag kontakt med Markus på nr 0702164936

Med vänlig hälsning, tränarteamet

Hjälp vid träning
2022-02-23 08:45

Hej!

Vi söker fortsatt föräldrar till boll- och lek för åldersgrupp 17-18. Det är som vi meddelat tidigare dags att dela upp gruppen och vi, nuvarande tränare, har barn i åldersgruppen 16 som vi kommer att träna vidare. Det är bra om minst två föräldrar anmäler sitt intresse vilket ni kan göra genom att skicka ett mail. Det krävs inga förkunskaper utan det viktigaste är att barnen får ha roligt och aktivera sig. Under våren då det fortsatt är samma träningstid kommer vi vara i närheten för support.

Maila markus.thulin@hotmail.se vid frågor.