Referat: Österlen FF - Torns IF
Stabil seger mot Österlen FF
2021-05-09 22:30
Jamshed Asekzai ville ta hela laget i sin famn efter sitt första mål för Torn. Foto: Stefan Robèrt

I sitt första Skånederby för säsongen spelade Torns IF på vackra Skillinge IP mot Österlen FF. Torn vann matchen med 3-1 efter en mållös första halvlek.

Inför Österlen FF - Torns IF
2021-05-07 13:35

I säsongens första Skånederby möter vi Österlen FF på bortaplan. Avspark klockan 13:00 lördag 8 maj på Skillinge IP. Matchen sänds av Sydsvenskan.

Referat: Torns IF - Åtvidabergs FF
Oavgjort mot Åtvidabergs FF
2021-05-05 13:00
Dino Mesic gjorde Torns första mål på en frispark. Foto: Göran Lenz/apb.se

Helgens match mot Åtvidabergs FF slutade 2-2. Torn stod för en bra andra halvlek som nästan räckte till för att lyckas vända matchen till seger efter en svag första halvlek.

Inför Torns IF - Åtvidabergs FF
2021-04-30 14:15

Imorgon på första maj är det äntligen dags för årets första match på gräs. Avspark klockan 14:00 på Tornvallen mot Åtvidabergs FF. Matchen sänds av Sydsvenskan.

Referat: Vänersborgs IF - Torns IF
Uddamålsseger mot Vänersborgs IF
2021-04-25 10:45
Tornförsvaret firar vid slutsignalen att man hållit undan till seger. Bild från SportExpressen Play.

Igår tog Torn med sig tre poäng hem till Stångby efter att man på bortaplan besegrat serieledande Vänersborgs IF med 2-1.

Inför Vänersborgs IF - Torns IF
2021-04-24 10:55

Idag är det match mot Vänersborgs IF i den fjärde omgången av Ettan Södra. Avspark klockan 14:00 och matchen sänds av Sydsvenskan.