Tornandan 2022

Traditionsenligt arrangerar Torns IF sitt fotbollsläger, Tornandan. 2022 är det datumen 8-12 augusti som gäller. Lägret pågår mellan 09:30-15:00 varje dag och hålls på Tornvallen i Stångby. Tornandan riktar sig till fotbollsintresserade flickor och pojkar födda 2009 till 2015.

Kostnaden är 1300 kr för medlemmar och 1500 kr för icke-medlemmar (priserna är exkl. administrationsavgift). I priset ingår träningsavgift, lunch, mellanmål och deltagartröja.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 15 juni 2022. Efteranmälningar accepteras i mån av plats, då ingår ingen deltagartröja.

Har ni frågor kring lägret är ni välkomna att höra av er till

Vid frågor som rör anmälan och/eller betalning vänligen kontakta

Anmäl dig via denna länken >