Tornandan återvänder ännu en gång med Fotboll, Glädje och Gemenskap!

Torns IF arrangerar som vanligt Tornandan, ett fotbollsläger för dig född mellan 2011-2017 och som älskar fotboll och att träffa nya och gamla kompisar, oavsett om eller var du spelar fotboll idag!

Syftet med Tornandan är att erbjuda en härlig avslutning på sommarlovet med mycket fotboll och en möjlighet att lära känna nya vänner i och utanför din egen ålder. Kort sagt handlar det om Fotboll, Glädje och Gemenskap!

Under fyra dagar i början av augusti har du möjlighet att hänga tillsammans med en mängd andra barn i olika åldrar på Tornvallen i Stångby. Under dessa dagar blir det såklart massvis av fotboll i form av övningar och matcher tillsammans med barn i din egen ålder under ledning av duktiga ledare från föreningen. Vi kommer kombinera teknikträning och matchspel med "sommarlovskul" och mycket mera.

När: 5 -8 augusti 09.30 – 15.30 (för barn födda 2017 avslutas dagarna 13.30)

Var: Tornvallen i Stångby

Kostnad: 1200 kr (900 kr för barn födda 2017)
I avgiften ingår lunch, mellanmål och deltagartröja

Sista anmälningsdag är 15 juni 2024.

Efteranmälningar accepteras i mån av plats, dock garanteras ingen deltagartröja vid sen anmälan.

Har ni frågor kring lägret är ni välkomna att höra av er till tornandan@tornsif.se

Anmälan görs via denna länk (välj Tornandan)