SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta

Tornshopen
Här hittar du både våra produkter som du beställer från Intersport Stora Bernstorp och våra supporterprodukter som du köper på Stångby IP.
Matchställ

Matchstället består av t-shirts, shorts och strumpor till en kostnad av 500 kr. För att beställa kläder gör man följande:

 

1. Spelaren ber om ett tröjnummer av sin tränare.

2. Spelaren åker ut till Intersport i Benstorp och provar kläder samt beställer. Behöver man inte prova kläder på plats kan man istället maila nehar.maliqi@intersport.se med sina storlekar. Glöm inte att även ange ett mobilnummer de kan nå er på!

3. När kläderna är klara och tryckta så meddelar Intersport spelaren om att de nu finns för upphämtning.

4. Kläderna betalas på plats

Träningskläder

Våra profilkläder säljs av vår samarbetsbutik Intersport Malmö Stora Bernstorp. Ni hittar vårt sortiment och priser, samt beställer profilkläderna här:

Om ni vill prova storlekar innan ni beställer så gör ni det i Intersportbutiken. Profilkläderna säljs till rabatterade Club-priser.

 

Tänk också på att ni får 10% rabatt på alla övriga inköp i vår samarbetsbutik hos Intersport och även stödjer Torns IF genom att koppla era medlemskap i Club Intersport till Torns IF (det gör ni i en butik eller här på Club Intersport).

Supportershopen
Vi har ett antal produkter som ni kan köpa för att visa vilken klubb som tillhör ert hjärta! Produkterna finns till salu i vårt kansli under dess öppettider samt under herrlagets hemmamatcher.

Keps

  • Våra keps finns i två olika storlekar och kostar 199 kr (vuxen) respektive 149 kr (barn).

Halsduk och mössa

  • Vår halsduk är i storleken 140x18 cm och kostar 179 kr.
  • Vår mössa finns i en storlek och kostar 199 kr.
  • Köp både mössa och halsduk för 350 kr.

Armband

  • Våra armband kostar 30 kr/styck eller två för 50 kr.

Vimpel

  • Vår vimpel kostar 100 kr.
 
Sponsorer
Stöd Torns IF via
Twitter
Facebook
Instagram
Ettanfotboll