Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torns IF
En klubb - ett hjärta

Torntråden – vår spelarutbildningsplan

Torntråden är vår spelarutbildningsplan för barn- och ungdomsverksamheten.


Torntråden skall säkerställa att samtliga inom föreningen arbetar på samma sätt och bedriver en utvecklande verksamhet för våra ungdomar. Att ha gått utbildningen i Torntrådens innehåll är obligatoriskt för våra ledare och föreningen tillsätter stora resurser för att dagligen hjälpa varje lag att följa upp innehållet i praktiken.


Torntråden är ett dokument som innehåller riktlinjer om hur verksamheten ska bedrivas på såväl som utanför planen, med skräddarsydda riktlinjer för respektive åldersgrupp.


Råd, vård och idrottsförsäkring
Du som är aktiv fotbollsspelare i Torns IF omfattas av en idrottsförsäkring genom Svenska Fotbollsförbundet (SvFF). Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller match. 

I din försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador. 

När du ringer Råd och Vård på 020-44 11 11 får du prata med en legitimerad fysioterapeut som är specialist på idrottsskador. Om fysioterapeuten bedömer att du behöver mer än rådgivning ingår upp till två besök hos fysioterapeut, ett besök hos läkare och en röntgen vid behov. 

Akademicertifiering
Torns IF är en certifierad akademi utifrån den certifieringsmall för som är framtagen av Svensk Elitfotboll (SEF). För verksamhetsåret 2019 är Torns IF certifierade med en stjärna utifrån en femgradig skala. Detaljerna i vår certifiering hittar du här:
Profilkläder
Torns IF:s profilkläder köper du här:

 
Huvudsponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Instagram
Ettanfotboll