Bemanningsrutiner och instruktioner
Cafeterian bemannas av föräldrarna i våra ungdomslag.

Rutiner och instruktioner

Rutiner för hur föräldrarna i ett lag hanterar nyckel, uppstart och städning, samt instruktioner för hur man sköter tex kaffemaskin, korv, swish, och kortbetalningar finns framme inne i kafeterian, men kan även läsas här:

Bemanningsschema

Länk till bemanningsschema finns här:

Vid eventuella frågor kontakta:

Reza Kharraziha
 rekh@cellavision.se

Om cafeterian

Cafeterian har öppet under alla våra stora arrangemang som Stångby loppis, Stångbymässan, och A-lagets seriematcher. Den nyttjas även som mötes- och festlokal.

Överskottet från vår cafeteria är en viktig inkomstkälla för föreningens verksamhet.

För att cafeterian ska fungera på bästa sätt har vi en särskild cafeteriagrupp som bl.a. sköter inköp och bemanning till cafeterian. Vill du vara med i cafeteriagruppen, eller har andra frågor angående cafeterian går det bra att kontakta någon i cafeteriagruppen.

Varje ungdomslag i föreningen skall dessutom ha en representant för att se till att laget har öppet vid sina egna hemmamatcher. Dessa representanter behöver inte vara med i cafeteriagruppen eller vara de som varje gång står i cafeterian vid dotterns/sonens hemmamatch, utan skall veta om hur cafeterian fungerar samt se till att föräldrarna hjälps åt.

Cafeteriagruppen

Annika Bensryd

annika.bensryd@gmail.com

Senait Bohlin

senait.bohlin@gmail.com

Gabriella Caleres

gabriella.hansson@gmail.com

Julia Davies

julia.davies@mah.se

Sara Ekstrand

saraekstrand@telia.com

Reza Kharraziha

reza_kharraziha@baxter.com

Carola Kyhle

calle-kula@hotmail.com

Lilli Manfroni Zaar

lilli.manfroni@gmail.com

Cecilia Rose

cecilia.rose4@gmail.com

Har du något att tipsa, rekommendera eller annat "nyttigt" att delge oss i Cafeteriagruppen så kontakta gärna någon av ovanstående. Vi tar tacksamt emot idéer, tips och annat som kan vara bra för klubbens cafeteria och dess försäljning!