Stöd Torns IF med ett medlemsskap

Det går alldeles utmärkt att stödja Torns IF genom ett medlemskap utan att vara med i ett lag.

Du hittar anmälningsformuläret för att bli medlem genom att klicka här.

Uppdatera medlemsuppgifter

Medlemmar kan själva uppdatera sina medlemsuppgifter genom att logga in överst på sidan som medlem/målsman med en e-postadress som finns i medlemsregistret. Se till att hålla era uppgifter uppdaterade.

Varför skall man vara medlem?

För att få delta i träningar och matcher med Torns IF krävs att alla avgifter är inbetalda.

Vad får man för medlemsavgiften?

• Först och främst får man ha roligt, social gemenskap, rörelse och kompisar plus en massa spänning vare sig man spelar eller är förälder.
  • 10 % rabatt på allt i Intersportbutiken på Nova Lund. Dessutom arrangeras två medlemsveckor/år med 20 % rabatt på allt i butiken. För att ta del av rabatten så skaffa Club Intersport konto och ange Torns IF som "Min förening". Det kan ni göra i butiken eller genom att klicka här.

Vad gör man som medlem?

Varje aktiv medlem/familj bistår föreningen med 3-4 arbetspass per år vid evenemang som t.ex. Stångbymässan, Loppis och Torns IF:s A-lags hemmamatcher, samt i Cafeterian.

Medlemsavgifter 2020
  • Alla avgifter faktureras! Fakturor på medlemsavgift skickas elektroniskt till de e-postadresser som uppgivits i medlemsregistret.Till alla fakturor tillkommer en administrationsavgift.
  • Stöd gärna Torns IF genom att bli medlem!
  • Man betalar avgift baserat på träningsgrupp, inte spelarens ålder.
  • Avgifter är för ett helt kalenderår. Börjar man efter sommaruppehållet betalar man medlemsavgift och halva träningsavgiften.
  • Inga inbetalda avgifter betalas tillbaka till medlemmar som lämnar föreningen.
  • För att registrera er som ny medlemklicka här.

GruppMedlemsavgiftDeltagaravgiftTotalt

<7 år300