FP2011

Nya Träningstider från nästa vecka
2018-10-10 12:46
Hej, från och med nästa vecka, måndagen 15 oktober, gäller nya träningstider:

Måndagar 17.15 - 18.15      UTE - Konstgräsplan
Onsdagar 17.15 - 18.15       INNE - Tornahallen

Ni som får dessa meddelanden trots att ert barn slutat, var god meddela någon av oss tränare så kan vi ta bort barnen från listan. Då undviker man dessutom en faktura...

De barn som ännu inte fått pokalen från Knattecupen (dessa delades ut efter sista matchen i Lödde) har möjlighet att få denna under träningen, ni föräldrar får komma till oss så delar vi ut.

Tänk även på att det finns någon ansvarig förälder eller motsvarande vid träningen. Är man inte på plats ordnar man så att det finns någon annan som har ansvaret för barnet under träningen.

Tänk även på vattenflaska, benskydd och väl knutna skor (dubbelknut). Nu går vi mot kallare tider så se till att barnen är rätt klädda.

Tack också för all hjälp vi får från er föräldrar, i synnerhet när vi är färre tränare på plats!
Nu när vi tränar inomhus på onsdagar uppskattar vi än mer hjälp i form av att lyfta fram/tillbaka bänkar och mål etc.

/Tränarna

Lagens till lördagens matcher
2018-09-26 20:43

Här är lagen till lördagens matcher. Matchschemat hittar ni på den 29/9 i kalendern. Samling på Tolvans IP i Löddeköpinge på lördag kl 08:30 för lag 1 och 2, kl 09.15 för lag 3 och kl 10.00 för lag 4.

Ni som fick matchkläder med er hem förra helgen, var vänliga ta med dem på lördag. Vi behöver alla matchkläder vi har då vi har 4 lag som ska utrustas. Egna strumpor och shorts är att föredra då vi har begränsat antal och de dessutom är i lite för stora storlekar.

Lördag 29/9, Tolvans IP

Lukas Nilsson
Oliver Antonio Garcia Salgado
Oscar Callerfelt
Påminnelse om anmälan till lördagens matchspel
2018-09-24 15:24
Senast imorgon tisdag ska anmälan till lördagens matchspel vara gjord. Anmälan görs via det tidigare mailutskicket eller i Sportadmin medlemsApp. Meddelande om vilka spelare som spelar i respektive lag meddelas under onsdagen.
Lagen till helgens matcher
2018-09-19 12:39

Här är lagen till helgens matcher. Matchschemat hittar ni på respektive datum i kalendern. Samling på lördagen kl 09:30 på Linero IP och på söndagen kl 14.30 på Hörby IP.

Lördag 22/9, Linero IP

Finn GW

Gustav H

Love B

Påminnelse om anmälan till helgens matchspel
2018-09-17 14:22
Senast imorgon tisdag kl 18:00 ska anmälan till helgens matchspel vara gjord. Anmälan görs via det tidigare mailutskicket eller i Sportadmin medlemsApp. Meddelande om vilka spelare som spelar respektive dag meddelas under onsdagen.
Fortsatt ingen träning fredagar
2018-09-07 13:43

Det är fortsatt ingen träning på fredagar tills vi meddelar annat.

/Ledarna

Föreningen, 08/09 17:55