Bli medlem i Torns IF
Vill du engagera dig?
2022-01-26 15:20

Nu söker vi nya styrelseledamöter med tillträde efter vårens årsmöte, liksom påfyllning till föreningens olika kommittéer.

Vi söker dig som brinner för föreningsidrott och vill bidra till utvecklingen av klubbens verksamhet. Till styrelsen letar vi särskilt efter dig som är intresserad av sponsring, media och kommunikation eller ledarskap. Kommittéerna täcker en idrottsförenings alla aspekter från ungdoms- till seniorverksamhet, cafeteria och event, media, sponsring och fastighet.

Om du känner att detta är ett uppdrag för dig eller om du känner någon som skulle vara som klippt och skuren för ett uppdrag i Torn, tveka inte att höra av dig, likaså vid frågor om vad uppdragen innebär. Maila valberedningen på andreas.hardelin@hotmail.com eller lotman1977@gmail.com så hör vi av oss!

Vi ses på Tornvallen!

/ Valberedningen

Markus Björklund ny klubbchef!
2022-01-24 20:13

Grattis till din nya roll Markus!

Berätta varför du blir klubbchef!

Hampus Danielsson förlänger över 2022
2022-01-23 20:09

Torn har gjort ytterligare en viktig förlängning på ungdomssidan när man idag kan presentera att ungdomsansvarig Hampus Danielsson skrivit på för en fortsättning under 2022. Hampus anslöt till Torn 2017 och har sedan dess varit en viktig kugge i ungdomssidans framväxt. Vi har fått till en intervju.

Dam
Damlagets ledartrio fortsätter tillsammans 2022!
2022-01-21 19:13, Dam

2021 var ett händelserikt år för damlaget. Med en ny engagerad huvudtränare på plats fick laget en energiinjektion.

Torns IF söker fler ledare till sin akademi
2022-01-18 19:27

Torns IF har nyligen presenterat ett par viktiga förlängningar på ungdomssidan. Föreningen vill dock fortsätta att utöka sin satsning och söker därför ett par ytterligare tränare till sin verksamhet.

P19 - 1
Simon Lundin Dahl klar som tränare för P19 och P2008
2022-01-17 16:03, P19 - 1

Under hösten anslöt Simon Lundin Dahl till ledarstaben i P19. Efter goda insatser där har han nu både förlängt med P19, samt går in som tränare i P08. För Torns är del är detta en nyckelrekrytering för att kunna fortsätta satsa på både yngre och äldre lag.

Vi har fått till en intervju med Simon.