En fantastisk vårsäsong summeras
2018-07-19 12:23, Herr
Tornandan. Foto: Göran Lenz/apb.se
Igår tog den långa vårsäsongen slut och vilken vårsäsong det har varit.
Referat: IK Oddevold - Torns IF
IK Oddevold - Torns IF, 0-2 (0-1)
2018-07-19 00:20, Herr
Torn firar 2-0-målet inför bortaklacken. Foto: Göran Lenz/apb.se
Det blev ikväll seger på bortaplan mot Oddevold, och Torn går till sommarvila i toppen av tabellen efter att  ha tagit sin elfte seger i vårsäsongens sista match.
Inför IK Oddevold - Torns IF
2018-07-17 10:24, Herr
På onsdag klockan 19:00 är det dags för Torns sista match innan det blir ett litet uppehåll i seriespelet. Den här gången väntar IK Oddevold på bortaplan på Rimnersvallen i Uddevalla.
TV: Manghovs Hörna: Vi summerar vårsäsongen
2018-07-16 22:39, Herr
I ett nytt program på Torn TV summerar vi vårsäsongen i Manghovs Hörna där vi träffar Magnus Nilsson och Richard "Kalle" Ringhov. Kolla in dagens program.
Referat: Torns IF - Lunds BK
Torns IF - Lunds BK, 2-1 (1-0)
2018-07-14 00:41, Herr
Andreas Åkerlund tar emot publikens jubel efter segermålet. Foto: Göran Lenz/apb.se
Fredagen den 13:e var ingen otursdag för Torns IF. Det blev ännu en uddamålsseger i ett Lundaderby, den femte raka vinsten och tionde raka matchen utan förlust mot Lunds BK inom loppet av 30 månader. Dessutom var det med marginal ett nytt publikrekord på Tornvallen när 1311 åskådare såg kvällens Derby och Torn tog i alla fall tillfälligt över serieledningen i division 1 södra.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay