Referat: Torns IF - Lunds BK
Torns IF - Lunds BK, 2-1 (1-0)
2018-07-14 00:41, Herr
Andreas Åkerlund tar emot publikens jubel efter segermålet. Foto: Göran Lenz/apb.se
Fredagen den 13:e var ingen otursdag för Torns IF. Det blev ännu en uddamålsseger i ett Lundaderby, den femte raka vinsten och tionde raka matchen utan förlust mot Lunds BK inom loppet av 30 månader. Dessutom var det med marginal ett nytt publikrekord på Tornvallen när 1311 åskådare såg kvällens Derby och Torn tog i alla fall tillfälligt över serieledningen i division 1 södra.
Derby mot Lunds BK på fredag
2018-07-13 08:00, Herr
Nu på fredag 13 juli är det dags för matchen som de senaste säsongerna har blivit en av årets absoluta höjdpunkter. Hemmaderbyt mot Lunds BK! Avspark klockan 19:00. Välkomna till en rafflande fredagskväll på Tornvallen!
TV: Gustav Sjöberg: "Man får vara nöjd med starten"
2018-07-12 19:23, Herr
Mittfältaren André Johansson greppade mikrofonen och intervjuade Torns målvakt Gustav Sjöberg.
TV: Adam Olofsson: "Vi förtjänar att ligga där vi ligger"
2018-07-12 19:13, Herr
Torn-TV pratar med Adam Olofsson inför det kommande derbyt mot Lunds BK.
TV: Magnus Nilsson: "Derbyt betyder mycket för många i laget"
2018-07-11 23:13, Herr
Vi summerar söndagens match mot Husqvarna med Torns tränare Magnus Nilsson. Han ger sin syn på det kommande derbyt mot Lunds BK på fredag och även stormatchen mot IFK Göteborg i Svenska Cupen.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay