Referat: Torns IF - Kristianstad FC
Torns IF - Kristianstad FC, 2-1 (1-0)
2019-02-16 20:50, Herr
Alper Nuraldin och Kasper Friberg från U19 fick göra inhopp mot slutet av dagens match.
I årets andra träningsmatch ställdes Torn, precis som förra helgen, mot en skånsk seriekollega. Idag gästades Tornvallen av Kristianstad FC. Matchen slutade med seger till Torn med 2-1.
Inför Torns IF - Kristianstad FC
2019-02-15 12:07, Herr
Då är det dags för årets andra träningsmatch. Vi möter ännu en seriekollega i hårdsatsande Kristianstad FC, som kanske är ett av de lag i division 1 södra som varit mest aktiva i vinter när det gäller rekrytering av nyförvärv.
Intervju med nyförvärvet Anton Kinnander
2019-02-13 19:25, Herr
Anton Kinnander presenterade sig i lördags för publiken på Tornvallen med ett mål i debuten. Nu presenterar vi honom även på hemsidan med en intervju.
Intervju med nyförvärvet Fredrik Bergman
2019-02-12 17:35, Herr
Vi presenterar nyförvärvet Fredrik Bergman lite utförligare med en intervju.
Intervju med nyförvärvet Dylan Kosik Sulaiman
2019-02-11 17:20, Herr
Vi presenterar nyförvärvet, eller kanske snarare återvändaren, Dylan Kosik Sulaiman lite utförligare med en intervju.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay