Tack för ert stöd via Gräsroten
2018-11-19 18:30
Varje år delar Svenska Spel ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten. I år fick vi 12117 kronor som tillfaller vår ungdomsverksamhet. Stort tack till alla Tornare som kopplat sitt spelkonto till Gräsroten och angivit Torns IF som sin klubb.
TV: Manghovs Hörna: Vi summerar året
2018-11-16 19:23, Herr
Vi summerar året med Richard Ringhov och Magnus Nilsson i årets sista Manghovs hörna. Njut.
Referat: Torns IF - FK Karlskrona
Torns IF - FK Karlskrona, 1-1 (1-0)
2018-11-10 22:31, Herr
Daniel Hidefält Thulin i sin sista match. Foto: Göran Lenz, apb.se
Den sista matchen av årets säsong blev den första där Torn inte hade något att spela för mer än ära och heder.
Inför Torns IF - FK Karlskrona
2018-11-10 10:28, Herr
Idag spelar Torn sin sista match för säsongen. Klockan 14:00 tar man emot FK Karlskrona på Tornvallen i söderettans sista omgång.
Tidernas meste Tornare tackar för sig
2018-11-09 15:06, Herr
Till vänster ser vi Daniel tillsammans med lagkamraterna Victor Berg och Oskar Rönningberg. Bilden är tagen i samband med Kattegat cup 1999. Till höger en nyare bild av Daniel Hidefält Thulin.
Imorgon spelar Torn sin sista seriematch i årets upplaga av division 1 södra. Det blir också sista gången vi får se lagkapten Daniel Hidefält Thulin springa ut på planen i rollen som spelare och lagkapten.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay