Bli medlem i Torns IF
Inför Torns IF - Österlen FF
2021-02-27 10:00, Herr
Glädje efter att Adham El-Youssef gjort sitt första mål för Torn mot IFK Malmö. Foto: Göran Lenz/apb.se
Idag lördag är det träningsmatch på Tornvallen. Precis som i senaste träningsmatchen möter vi en seriekonkurrent. Avspark klockan 13:00 mot Österlen FF.
Swishkampanj för Torns cafeteria
2021-02-27 09:00
Tack vare ett startbidrag från Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta kan vi äntligen börja renovera Torns IF:s kök. Målet är att cafeterian ska vara till nytta och glädje i många år framöver för våra medlemmar, men också för Stångbyborna!
Tobias Karlsson lämnar för Superettan
2021-02-26 13:00, Herr
Tobias Karlsson med bollen. Foto: Göran Lenz/apb.se
Torns IF fortsätter att skicka spelare högre upp i seriesystemet. Nu är det klart att Tobias Karlsson lämnar oss för spel i Superettan med Trelleborgs FF. Torns IF tackar Tobbe för hans tid i föreningen.
P2008
Kayvan Souzani: "Ser fram emot att se hur mycket vi kan utvecklas som lag"
2021-02-24 11:30, P2008
Näst på tur i vår intervjuserie med tränare i ungdomslagen är Kayvan Souzani, som sedan oktober 2020 är tränare i P2008. Kayvan har en bakgrund som både spelare och domare i föreningen, så vi är mycket glada över att kunna behålla honom i föreningen även som tränare.
Intervju med nyförvärvet Erik Lindblom
2021-02-23 14:45, Herr
Nu presenterar vi målvakten Erik Lindblom, som anslutit till oss från IFK Berga, lite utförligare.
Fotbollsdagar hos Intersport 22-28 februari
2021-02-23 09:40
Säsongens nya fotbollsskor är här! De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu hos vår samarbetspartner Intersport som kickar igång fotbollssäsongen med 25% rabatt på ett helt köp inom fotboll*.
Torns IF TV