Bli medlem i Torns IF
Amir och Nima förlänger med Torn
2019-11-07 17:55, U19

Torns IF är mycket glada över att meddela att Amir Darban Khales och Nima Mahoutchian kommer vara ansvariga för förstalaget i vår U19-trupp även nästa år. Det är också klart att Zoltan Gremsperger fortsätter som fystränare för U19 under 2020.

En av Lunds större föreningar – Torn i siffror
2019-11-06 11:30
Årets seriespel är över för alla våra lag och vi passar på att summera vår verksamhet i siffror. Det är imponerande att se vad vi lyckats åstadkomma en bit norr om stadens centrum. Vi står på en bra grund för att tillsammans utveckla verksamheten ytterligare framöver.

Referat: Ljungskile SK - Torns IF
Nytt kontrakt säkrat mot Ljungskile
2019-11-03 22:40, Herr
Niclas Lundberg gör Torns mål från nära håll. Bild: Ettanplay.
Nu är det klart att Torns IF spelar i division 1 även nästa år.
Inför Ljungskile SK - Torns IF
2019-11-02 10:40, Herr
Idag spelas den sista omgången i årets Division 1 Södra och samtliga matcher har avspark kl 14. För Torns del väntar redan klara seriesegrarna Ljungskile SK på bortaplan.
Felix är uttagen till Morgondagens stjärnor
2019-10-31 09:30, Herr
Foto: Göran Lenz/apb.se

Vår målvakt Felix Jakobsson är uttagen till årets Morgondagens stjärnor-match där de 32 främsta talangerna från Ettan Norra och Ettan Södra födda 1999 eller senare möts och gör upp.

Referat: Torns IF - Tvååkers IF
Torns IF - Tvååkers IF, 2-2 (1-1)
2019-10-31 07:59, Herr
Ludvig Bergman gjorde Torns båda mål i matchen på framspelningar från Niclas Lundberg. Foto: Göran Lenz/apb.se
Torn var på väg mot segern, men åkte på ett mycket tungt baklängesmål på övertid och fick nöja sig med en poäng mot Tvååkers IF.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay