Tornandan 2018
Nu är det dags att anmäla sig till vårt fotbollsläger Tornandan, som i år kommer att gå av stapeln 9, 10, 13 och 14 augusti mellan 09:30 och 14:30. Dagarna innehåller två fotbollspass ledda av engagerade ledare där deltagarna får utveckla sin individuella teknik och kollektiva samarbete.

Anmälan och mer information hittar ni genom att klicka här.

Välkomna!
Referat: FK Karlskrona - Torns IF
FK Karlskrona - Torns IF, 1-1 (1-1)
2018-06-21 14:50, Herr
Igår kväll spelade Torns IF borta mot FK Karlskrona och för andra matchen i rad fick man nöja sig med en poäng.
Inför FK Karlskrona - Torns IF
2018-06-20 11:52, Herr
Matcherna duggar tätt för närvarande och redan idag onsdag väntar en ny bortamatch för Torns IF när man gästar FK Karlskrona på Västra Mark IP. Avspark klockan 19:00.
TV: Omar Hamid: ”Är utan tvekan smartast i laget”
2018-06-19 22:03, Herr
Intervjuserien går vidare med spelarna i laget och denna gången ställs Omar Hamid mot väggen och svarar på Ruben Gröneviks kluriga frågor.
TV: Magnus Nilsson: "Det blir en tuff match mot Karlskrona"
2018-06-18 21:09, Herr
Torn TV summerar matchen mot Åtvidabergs FF och tankar inför den kommande matchen på onsdag mot Karlskrona med Magnus Nilsson. Dessutom får vi svar på frågan varför han alltid har jeans på matcherna och shorts på träningarna.
Dam
TV: Johanna Liljenborg: "Vårsäsongen avslutades bra"
2018-06-18 20:56, Dam
Första damspelare ut i Torn TV är Johanna Liljenborg. Vi summerar försäsongen, hur man firar ett mål, och vad som är viktigast i bilen när man åker på bortamatcher.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay