Dam
Fortuna FF/Helsingborgs AIS - Torns IF D, 0-0
2018-09-24 12:10, Dam
Det blev inga mål i matchen på Rydebäcks IP. Foto: Martin Körner
Torns IF:s damlags match på bortaplan mot Fortuna FF/Helsingborgs AIS slutade mållöst.
Inför Oskarshamns AIK – Torns IF
2018-09-21 15:23, Herr
Imorgon lördag är det toppmöte i division 1 södra när tabelltvåan Torn gästar tabelltrean Oskarshamns AIK på Arena Oskarshamn. Klockan 16:00 är det avspark.
TV: Niklas Nilsson inför Oskarshamns AIK
2018-09-21 15:21, Herr
Torn TV träffade Niklas Nilsson inför lördagens match mot Oskarshamns AIK. Vi pratar om hans vackraste mål i år, utmaningen på anfallet med Astrit och vem som ska duellera mot varandra i Torn TV:s kommande tävlingar.
TV: Magnus Nilsson inför Oskarshamns AIK
2018-09-21 15:16, Herr
Torns IF spelar borta mot Oskarshamns AIK under lördagen. Torn TV tog tempen på Torns tränare Magnus Nilsson inför matchen. Dessutom tar han ut tre spelare till en kommande duell.
Referat: Torns IF - Ängelholms FF
Torns IF - Ängelholms FF, 4-0 (0-0)
2018-09-16 17:20, Herr
Stor glädje i Torn efter att man gjort första målet. Foto: Göran Lenz/apb.se
Igår vann Torns IF mot Ängelholms FF på hemmaplan med komfortabla 4-0. Med segern skaffade sig Torn ett bra utgångsläge inför de kommande omgångarna och vi har en mycket spännande höst framför oss.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay