Bli medlem i Torns IF
Referat: Skövde AIK - Torns IF
Skövde AIK - Torns IF, 2-1 (1-1)
2019-07-07 16:25, Herr
Anton Kinnander gör Torns mål i matchen.
Det blev en uddamålsförlust i vårsäsongens sista match när Torns IF gästade topplaget Skövde AIK.
Inför Skövde AIK - Torns IF
2019-07-02 22:40, Herr
På onsdag 3 juli spelar Torn mot Skövde AIK på bortaplan med avspark kl 19 på Södermalms IP.
Referat: Torns IF - Oskarshamns AIK
Torns IF - Oskarshamns AIK, 2-2 (1-1)
2019-07-01 15:30, Herr
Dylan Kosik Sulaiman jublar efter att ha kvitterat i slutsekunderna. Foto: Göran Lenz/apb.se
Det var med blandade känslor som man lämnade Tornvallen i lördags. Ännu en gång blev det ett 2-2-resultat efter en spännande och välspelad match mellan två lag som båda bjöd upp till kamp.
Inför Torns IF - Oskarshamns AIK
2019-06-28 14:10, Herr
Imorgon lördag är det sista hemmamatchen innan division 1-fotbollen tar sommaruppehåll. Passa på att ta er till Tornvallen och heja fram laget mot Oskarshamns AIK.
Referat: Hässleholms IF - Torns IF
Vinst mot Hässleholms IF - Nu väntar motstånd från Allsvenskan eller Superettan i cupen
2019-06-28 11:15, Herr
Dylan Kosik Sulaiman och Niclas Lundberg gjorde två mål var i matchen. Foto: Göran Lenz.
I tisdags vann Torn över Hässleholms IF på bortaplan med 6-2 i första omgången av Svenska cupen.
Inför Hässleholms IF - Torns IF (Svenska cupen)
2019-06-25 16:50, Herr
Ikväll spelar Torn i första omgången av Svenska cupen på bortaplan mot Hässleholms IF.
Torns IF TV
Livesändningar Ettanplay