Bli medlem i Torns IF
Seger i hemmapremiären mot FC Linköping City
2021-04-11 20:50, Herr
Dino Mesic när han sköt matchens första mål. Foto: Göran Lenz/apb.se

På lördagseftermiddagen var det för Torn dags för den andra omgången av årets Ettan Södra och hemmapremiär. Matchen slutade med seger med 2-0 mot FC Linköping City.

Intervju med nyförvärvet Mirza Halvadzic
2021-04-10 10:35, Herr

Mirza Halvadzic är en offensiv spelare som kom till oss från FK Sloboda Tuzla. Idag är det Mirzas tur att bli presenterad lite utförligare.

Inför hemmapremiären mot FC Linköping City
2021-04-09 12:20, Herr

Då är det äntligen dags för hemmapremiär i Ettan Södra för vårt herrlag. För motståndet står FC Linköping City. Gräsytorna är ännu inte öppna för spel. Avspark klockan 14:00 lördag 10 april på Tornvallens konstgräsplan.

Dam
Intervju med Malin Stenström
2021-04-08 10:44, Dam
Malin Stenström

Först ut i i presentationen av Torns IFs damspelare är Malin Stenström, som började sin fotbollskarriär i Torns IF för nästan 16 år sen och har spelat i föreningen sedan dess. Vi ställde sex snabba frågor för att lära känna henne bättre!

Jonas Rying: "Ser fram emot att få börja träningsmatcha"
2021-04-07 19:30, P16

Nästa på tur i vår intervjuserie är Jonas Rying, tränare i P16. Jonas har en gedigen fotbollsbakgrund och anslöt till Torns IF i somras efter att dåvarande tränaren Rasmus Säker flyttat till Norrland.

Anmäl dig till årsmötet 2021
2021-04-06 10:55

Här kommer mer information inför Torns IF:s ordinarie årsmöte 2021 som äger rum onsdagen den 14:e april klockan 18:30. Årsmötet kommer att genomföras i Tornhallen, eller på dess uteplats, med några fysiskt närvarande på plats. Med anledning av pågående pandemi erbjuds övriga som önskar närvara att vara med digitalt via länk.

Torns IF TV