Boll och lek

För fotbollssugna 4-5-åringar

Boll & Lek är gruppen för våra minsta spelare, och här är det givetvis viktigast att alla har roligt och att alla får prova på att sparka boll.

Vi har träning varje fredag kl 17. Under vinterhalvåret är vi i Tornhallen och under sommaren är vi ute på fotbollsplanerna. Oftast gör vi uppehåll för skollov (se detaljer under kommande aktiviteter).

Nya fotbollssugna killar och tjejer är välkomna att prova på tre gånger innan man anmäler sig via denna länken: http://www.tornsif.se/newMember/Default.asp?ID=161964

Ingen träning under sportlovet
2021-02-23 11:46
Hej,

Under sportlovet, dvs fredagen den 26/2, så är det ingen träning.

Tränarteamet
Vi börjar träna igen!
2021-01-26 08:45
Hej,

Nu på fredag, den 29/1, kör vi igång med träningen igen inomhus i Tornhallen för Boll & Lek mellan klockan 17:00-18:00.

Föräldrar eller syskon får inte vistas i hallen under träningen och ni lämnar barnen ombytta vid dörren där vi tränare möter upp er (finns det speciella behov så pratar ni med tränarna). Efter träningen så kommer vi med barnen till ytterdörren.

Finns det några symptom inom familjen så stannar man hemma.

Tränarna
Tillfällig paus med träningen
2021-01-08 08:30
Hej,

Under rådande omständigheter, med stängda idrottshallar, så ställer vi in träningen tillsvidare. Det är preliminärt och kan komma att ändras med kort varsel.

Vi återkommer med uppdaterad information så snart det finns nya riktlinjer eller rekommendationer.

Tränarteamet