F2010/11

Detta är Torns IFs lag för flickor födda 2010 eller 2011.

Laget tränar på Tornvallens konstgräs just nu under vinterhalvåret måndagar kl 17.00-18.30 och inomhus i Tornhallen onsdagar kl.18.00 - 19.30 -  alla som vill vara med är välkomna.

Om ni har några frågor, kontakta Anna Ekwall på ekwall.anna@gmail.com.

Välkomna!

Referat: Torns IF - BK Höllviken vit
Match mot BK Höllviken
2020-09-26 19:26
Match mot BK Höllviken på hemmaplan.
Match mot Linero
2020-09-13 18:33
Helgens andra seriematch, ännu ett Lundaderby, på söndagen mot Linero på bortaplan. Härlig spännande jämn match med väldigt schyssta spelare i båda laget. Torns IFs tjejer visade återigen hur de varje match utvecklas ännu ett steg; jättefint passningspel och som alltid, härlig kämparglöd.

Härligt jobbat tjejer!
Forza Torn! ! En klubb - ett hjärta
Referat: Torns IF - Lunds BOIS
Match mot Lunds BOIS
2020-09-12 12:04
Match mot Lunds BOIS på hemmaplan
Referat: Oxie SK svart - Torns IF
Match mot Oxie IF i 30 graders värme
2020-08-16 13:50
Bortamatchen mot Oxie IF slutade med vinst efter en mycket spännande avslutning
Matchhelg 6-7 juni - lagets första vinst!
2020-06-08 08:28
I helgen som gick (6 & 7 juni) spelade vi två matcher, en träningsmatch i hagelskurar mot Linero IF i lördags och i söndags en seriematch i solsken mot Lunds FF. Underbart att se hur laget har utvecklats under våren vilket i lördags resulterade i lagets första vinst! Också tydligt i båda matcherna hur tjejerna har förbättrat sitt passningsspel, positionerna börjar sitta och lagandan bara växer och växer.
Nu är det snart dags för sommarlov, även om vi förmodligen kommer fortsätta med lite träning i sommar. Fotboll kan man ju inte vara utan för länge :-)