Välkomna att spela tennis på Tornvallen

Torns IF:s tennissektion

Hans Dagnert
E-post: h.dagnert@tele2.se

Har ni frågor om tennisbanorna eller vill vara med och hjälpa till i Tennissektionen i Torns IF är ni välkomna att kontakta Hans Dagnert.

Tennisskola för barn 2018

Vi tänker även i år hålla en tennisskola för barn 6 år och äldre, med start tisdagen den 8:e maj eller onsdagen den 9:e maj. Totalt blir det 12 träningstillfällen (om vädret tillåter), där merparten ligger under maj och juni; sedan tar vi ett uppehåll över juli månad och avslutar med de sista gångerna i augusti.

Avgiften för tennisskolan är 600 kr. I priset ingår medlemsskap i Torns IF. Är du redan medlem i Torns IF 2018 så kostar det endast 300 kr för dig att gå i tennisskolan.

Anmälan sker via vår hemsida tornsif.se: Klicka här.  Ange lagtillhörighet: Tennis och fyll i barnets alla uppgifter.

Om du har några frågor angående tenniskursen, hör av dig till vår tennisansvarige Hans Dagnert.

Boka bana

På Torns IF finns två välhållna tennisbanor där alla är välkomna att spela.

• Pris: 70 kr/timme (18 år och äldre) respektive 25 kr/timme (under 18 år).
  • Bokade tider faktureras under hösten för hela säsongen.
  • Bokning av tid görs online genom att klicka här.
Tennisbanorna på Tornvallen