Vårt gym
Alla medlemskapen i gymmet såldes slut 19/4 så för tillfället går det inte att köpa gymkort.

Gymmet är öppet för medlemmar enligt följande: Torns IF kommer börja med att släppa 50 stycken gymkort för 2020 (enligt först till kvarn-principen) och på så sätt testa hur allt fungerar.

Kontakt:
Observera:
  • Måndagar och onsdagar kl 17:30 - cirka 20:30 kan det vara gruppaktiviter med våra lag och då har de förtur till hela gymmet.

Gymavgifter 2020

• Aktiva medlemmar i fotbollslag (ej motionslag) som betalat alla sina avgifter (spelare/ledare): 100 kr för att få en tag in till gymmet.
  • Alla andra: 300 kr för medlemsskap i Torns IF samt 700 kr i träningsavgift för gymmet. I detta ingår tag. Till alla fakturor tillkommer en administrationsavgift.
Hur går jag tillväga för att bli gymkortsmedlem?

• Klicka på ”Bli Medlem” på vår hemsida, välj "Gymkort" i rullistan och följ sedan instruktionerna.
  • Kom sedan in till vårt kansli i Tornhallen för att skriva under avtal och hämta ut din personliga tag.

Om ni önskar att komma och titta på gymmet innan ni väljer att köpa medlemskap går det självklart att ordna.