Vårt gym
Gymmet är öppet för medlemmar enligt följande: Torns IF släpper ett begränsat antal gymkort för att säkerställa att allt fungerar bra.

Kontakt:
Observera:
  • Måndagar och onsdagar kl 17:30 - cirka 20:30 kan det vara gruppaktiviter med våra lag och då har de förtur till hela gymmet.

Personlig tränare
Nu finns Katya, som är licensierad PT, tillgänglig som PT och kostrådgivare för er som tränar eller vill träna i Torns IF:s gym.

Till Katya är du välkommen oavsett vilka mål du har, hälso- eller prestationsinriktat, och oavsett tidigare träningsbakgrund och ålder. För mer information om PT-Katya, besök gärna hennes hemsida: www.ptkatya.com.

Du når Katya på mail: katya.hastekstrom@gmail.com. Hon bjuder på en kostnadsfri rådgivningstimme.
Gymavgifter 2021

• Aktiva medlemmar i fotbollslag (ej motionslag) som betalat alla sina avgifter (spelare/ledare): 100 kr för att få en tag in till gymmet.
  • Alla andra: 300 kr för medlemsskap i Torns IF samt 1200 kr i träningsavgift för gymmet. I detta ingår tag. Till alla fakturor tillkommer en administrationsavgift.
Hur går jag tillväga för att bli gymkortsmedlem?

• Klicka på ”Bli Medlem” på vår hemsida, välj "Gymkort" i rullistan och följ sedan instruktionerna. Går det inte att välja "Gymkort" så betyder det att de är slutsålda för tillfället.
  • Kom sedan in till vårt kansli i Tornhallen för att skriva under avtal och hämta ut din personliga tag.

Om ni önskar att komma och titta på gymmet innan ni väljer att köpa medlemskap går det självklart att ordna.