Tornandan 2021

Traditionsenligt arrangerar Torns IF sitt fotbollsläger, Tornandan. 2021 är det datumen 9-13 augusti som gäller. Lägret pågår mellan 09:30-15:00 varje dag och hålls på Tornvallen i Stångby. Tornandan riktar sig till fotbollsintresserade flickor och pojkar födda 2008 till 2014.

Kostnaden är 1300 kr för medlemmar och 1500 kr för icke-medlemmar (priserna är exkl. administrationsavgift). I priset ingår träningsavgift, lunch, mellanmål och deltagartröja.

Sista anmälningsdag är söndagen den 13 juni 2021. Efteranmälningar accepteras i mån av plats, då ingår ingen deltagartröja.

Har ni frågor kring lägret är ni välkomna att höra av er till

Vid frågor som rör anmälan och/eller betalning vänligen kontakta

Anmäl dig via denna länken >