Tornshopen
Här hittar du både våra produkter som du beställer från Intersport Nova Lund och våra supporterprodukter som du köper på Stångby IP.
Profilkläder
Våra profilkläder säljs av Intersport Nova Lund. Ni beställer profilkläderna här:

Om ni vill prova storlekar innan ni beställer så gör ni det i Intersportbutiken på Nova Lund. Profilkläderna säljs till rabatterade Club-priser.

Tänk också på att ni får 10% rabatt på alla övriga inköp på Intersport Nova Lund och även stödjer Torns IF genom att koppla era medlemskap i Club Intersport till Torns IF (det gör ni i butiken eller här på Club Intersport).
Supportershopen
Vi har ett antal produkter som ni kan köpa för att visa vilken klubb som tillhör ert hjärta! Produkterna finns till salu i vårt kansli under dess öppettider samt under herrlagets hemmamatcher.

Supportertröja

• Vår supportertröja finns i storlekar från 3 år till XL och kostar 150 kr.

Halsduk och mössa

• Vår halsduk är i storleken 140x18 cm och kostar 179 kr.
  • Vår mössa finns i en storlek och kostar 199 kr.
  • Köp både mössa och halsduk för 350 kr.

Keps

• Vår keps finns i två olika storlekar och kostar 199 kr (vuxen) respektive 149 kr (barn).

Armband

• Våra armband kostar 30 kr/styck eller två för 50 kr.