P2010

Välkomna till Torns IF P2010

Torns IF P2010 är ett lag som ger alla spelare en chans att utvecklas, såväl de som vill satsa på att nå elitnivå som de som nyligen börjat med fotboll.

Torn satsar mycket på sin ungdomsverksamhet och utöver tre träningar i veckan plus matcher erbjuder vi killarna en rad verktyg för att kunna utvecklas. Dessa inbegriper bl a videoanalys, målvaktsträning, IUP:er, individuella samtal, och en rad extraträningar.

Tränarstaben består för närvarande av Hampus Danielsson, Ermal Kera, Wilmer Forssander och Isak Strand.

Laget tränar tre gånger i veckan. Se kalendern för aktuella träningstider

Kalender P2010

Förändringens vindar blåser i P2010
2024-06-04 20:11

Det senaste året har trots en händelserik resa på många sätt varit framgångsrikt för Torns IF P2010. Tre spelare har tagit steget till P08. 2023 slog laget rekord i form av av högst närvaro av något lag under klubbens snart 60-åriga historia. Laget presterar bra i sin Skåneserie och har spelat final i såväl IFÖ Cup som Lundaspelen. Vägen hit har kantats av ett tydligt fokus: Långsiktig utveckling framför kortsiktiga resultat. Att få fram spelare till Torns A-lag i Ettan Södra eller ännu högre kräver både mod och tålamod. Efter sommaren tar klubben ytterligare ett steg i denna riktning när P2010 och P2009 slås ihop till en stor träningsgrupp för att enklare kunna individualisera träningen.

Provträningar med Torns IF P2010
2023-10-16 17:43

Är du född 2010, satsar på fotbollen och vill prova på hur det är att spela ungdomsfotboll i en Div 1-förening? Under hösten/vintern öppnar Torn P2010 upp för provträningar.

Tränartillskott till P2010
2023-07-06 16:49

Inför hösten har Torns IF P2010 gjort en nyckelrekrytering för att kunna utveckla laget och spelarna ytterligare. Pontus Månsson, mångårig tränare på både ungdoms- och seniornivå i framförallt Malmöregionen har anslutit. Vi har fått till en intervju med Pontus.

Intervju med Albin Gustafsson
2023-05-18 15:54

Vi fortsätter med intervjuerna med ledare i P2010. Näst ut är Albin Gustafsson.

Intervju med Hampus Danielsson
2023-05-18 15:50

Vi har fått till en intervju med två av tränarna i P2010, Hampus Danielsson och Albin Gustafsson, där de berättar mer om sig själv och laget. Först ut är Hampus Danielsson