Samling:12:00
Oavgjort mellan Torns IF och Ariana FC
2022-02-26 21:13
Osama Khattab vid sitt mål till 1-0. Foto Stefan Robèrt

Lördagens träningsmatch på Stångby IP i ett fantastiskt februariväder slutade 1-1 efter 0-0 i paus. Torns IF mål gjordes av Osama Khattab i matchens 56:e minut. Ariana FC kvitterade i 87:e minuten.

Det var en jämn match i Stångby. I strålande solsken var det två lag som gjorde det bästa att bjuda den relativt stora publiken (ca 150 personer) på en bra match.  Grillmästare Leif med sina medhjälpare sålde slut på alla hamburgare när det var grillpremiär på Tornvallen.

I första halvlek så hade Ariana lite mer av spelet men det var Torn som hade de bästa målchanserna. Noah Christoffersson och Omar Khattab kom två mot en efter en omställning där Noah osjälviskt passade till Omar som inte fick till avslutet som det klaraste exemplet.

I andra halvlek började Torn bra och i den 56:e minuten fick Osama Khattab bollen i sin högerposition. Ett bra skott till höger om målvakten i Ariana gav Torn ledningen.

Ariana tog över matchen en aning när Torn genom många byten luftade hela sin för dagen stora trupp. I slutet av matchen kunde Ariana kvittera genom ett snyggt mål.

Tränarna Anders Grimberg och Sven Sjunnesson var efter matchen nöjda med antalet målchanser som vi skapade. Mindre nöjd med antalet bolltapp och förlorade andrabollar stundtals under matchen.

Träningsmatchandet går vidare. Nästa match spelas på lördag den 5 mars kl 13 i Stångby. Då kommer Eslöv på besök.