Samling:12:00
Tredje raka vinsten för Torns IF
2022-02-21 17:37
Måljubel efter 1-1 målet av Adam Olofsson. Foto Stefan Robért

Torns IF stod för en bra insats under lördagen där Torn vann mot FC Rosengård med 3-1 efter 1-1 i paus.

Torns målskyttar var Adam Olofsson, Omar Khattab och Casper Burehed.

Som vanligt denna vinter spelades matchen med en stark vind på Stångby IP. Första halvlek var jämn där FC Rosengård tog ledningen. Nästan direkt efteråt kvitterade Torn när Adam Olofsson kom högst högst på ett inlägg från Kevin Robért och nickade in bollen till höger om målvakten i FC Rosengård.

I andra halvlek så hade vinden mojnat en aning och Torn tog över taktpinnen i matchen.

I mitten av andra halvlek så blev Kevin Robért fälld i FC Rosengårds straffområde och domaren pekade på straffpunkten. En syn som vi inte varit bortskämda med de senaste åren. Omar Khattab förvaltade den på bästa sätt.

I slutet av matchen tog Casper Burehed tillvara på ett misstag i FC Rosengårds straffområde och chippande kallt över motståndarnas målvakt.

Tränarna var nöjda med matchen efteråt där de tyckte att linjerna i spelet satt bra för att vara tidigt på säsongen. Framförallt funkade det småländska mittfältet med Adam Olofsson, Edvin Svalling och Ossian Hallberg bra.

Nästa match spelas på lördag den 26 februari kl 13 på Tornvallen. Då kommer Ariana FC på besök.