Utsikten - Torns IF, 5-1 (0-1)
2021-06-10 17:00
Kevin Harletun gör Torns mål på en straffspark. Bild från SportExpressen Play.

Torn förlorade i den tionde omgången av Ettan Södra på bortaplan mot Utsikten.

Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och förde spelet under hela matchen. I den 26:e matchminuten utnyttjade Matthew Ambaye påpassligt lite slarv i Utsiktens försvar och snodde åt sig bollen till ett friläge. Matthew drogs ned och Torn fick straff samtidigt som Jakob Hedenquist visades ut. Kevin Harletun placerade säkert in straffen i mål. Resten av den första halvleken blev det oorganiserat spel från båda håll och Torn kunde gå till halvtidsvila i ledning med 1-0.

I den andra halvleken fortsatte Utsikten att trycka på trots att de var en man mindre. Kvitteringen kom på en straff i den 52:a minuten och tio minuter senare stod det 3-1. Mot slutet flyttade Torn fram allt fler spelare i ett försök att nå en reducering, men istället kunde Utsikten göra 4-1 i den 85:e och 5-1 i den 93:e minuten.

– Utsikten har ett bra lag med mycket erfarenhet, som inte vi har lika mycket i truppen just nu. Mot ett så bra lag får man inte gå bort sig som vi gjorde, konstaterade tränare Robin Lindroos.