Torns IF - Kvarnby IK 5-0 (2-0)
2018-03-17 10:23
Igår var vi uppe i vinnarspåret igen
På ett kylslaget Tornvallen vann vi igår med klara 5-0 mot division 2 laget Kvarnby IK. Efter förra helgens tillfälliga (förhoppningsvis) bakslag med förlust mot Hittarp så kändes det bra att vi gjorde en sådan bra insats som vi gjorde igår.
Jag tycker att vi matchen igenom har ett högt och bra bolltempo. Vi rör oss på ett föredömligt sätt vilket gör det mycket enklare att spela fotboll. Vi har massor av bra kombinationer och vi kommer rätt i positionsspelet både offensivt och defensivt. Detta är saker som vi pratar om vecka efter vecka så därför var det ett bra kvitto på att vi presterar på ett så bra sätt nu med tre veckor kvar till seriestarten.

Kvarnby skapade endast ett par halvchanser så vi hade bra kontroll bakåt.

Vi sa inför matchen att vi nu ville se tydliga linjer i vårt spel och det tycker jag verkligen vi såg nu. Det vi jobbat med under uppstarten satt där.

Vi vet också att form är färskvara i idrott och att man måste jobba hårt vecka efter vecka men så här direkt efteråt så känns det bra.

Vi fick Dhaini utvisad efter två varningar efter 38 minuter och då var ställningen 1-0 vilket också visar att vi hade 100% koll på matchen eftersom vi gjorde fyra mål med en man mindre.

Kort minutreferat:

Minut 8 / 1-0 Tobbe som efter väggspel satte den i bortre
Minut 19 / Straff efter att Ruben blivit fälld men målvakten gör en bra räddning på Andrés straff