2017-09-16 17:23
Tung förlust i dagens toppmöte.
Länkar:

Det blev en nattsvart eftermiddag på Tornvallen. Vädret var soligt väl till avspark. Peter Barnekow och Anders Wittgren hade gjort ett strålande jobb med planen efter allt regnande, men det var allt som var bra. Vi förlorar mot ett för dagen effektivt Hässleholms IF.

Tycker vi startar de första 20 minuterna på ett bra sätt. Vi skapar för att kunna ta ledningen men tyvärr sätter vi inte dit våra chanser. Istället så tar Hässleholm ledningen med både 1 och 2-0 innan halvtid.

Tycker vi gör vad vi kan i inledningen på andra halvlek för att förändra matchbilden. Börjar de första tio minuterna på ett bra sätt men sedan öppnar vi oss och då gör Hässleholm 0-3 och matchen känns avgjord.

En som sagt tung förlust men vi får bryta samman och komma igen. Det finns ingen annan genväg.