Torns IF - Eslövs BK, 1-2 (0-2)
2017-03-16 07:59
I den åttonde träningsmatchen för året kom Torns första förlust när laget på onsdagskvällen mötte Eslövs BK.
Onsdagens match på ett blåsigt Tornvallen slutade med förlust, 1-2. Nyblivna division 3 laget Eslövs BK var det lag som bröt vår svit. Eslövs inledde med vinden i ryggen och mötte oss högt upp i plan. Vi gick inte att känna igen. Massor av felpass, dålig rörelse och inte helt uppe på tå, då vinner man sällan fotbollsmatcher. Eslövs gjorde både 1-0 och 2-0 i mitten av halvleken. Dessa mål visar också att vi för dagen inte är riktigt hungriga. Det kändes efter det som att vi bara behövde en halvtidsvila för att snacka oss samman.
I halvlek sas det inte mer än att vi hade revansch att kräva av oss själva efter den dåliga första halvleken. Allt måste bli bättre.
Det blev det nu också. Vi parkerade oss på Eslövs planhalva och spelade upp oss ordentligt. Vi vann närkamper och var inte längre tvåa och trea på bollen. Vi gör en bra andra halvlek. Det vi inte gjorde i första halvlek, det gjorde vi i andra. Vi gjorde ett mål på nick genom Putte med 22 min kvar och då kändes det som att det bara var en tidsfråga att målen skulle börja trilla in.
Nu blev det inte så. Trots massor av chanser så slutade det som sagt med en förlust. Vi tar med oss andra halvlek och den första glömmer vi inte heller för den visar tydligt att om man inte är med från start så vinner man sällan matcher.
Vi gratulerar Eslövs till en bra genomförd match. Dom gör det bra matchen igenom. Spelar dom så här i seriespelet så kommer det att gå bra för nykomlingen i division 3 i år.