IF Lödde - Torns IF, 1-2 (1-1)
2017-03-11 16:46
Torn är ännu obesegrade i år efter sju spelade träningsmatcher. I lördags bortabesegrade man division 3-laget IF Lödde med siffrorna 2-1.
I ett strålande väder på Tolvans usla konstgräsmatta så vann vi idag med 2-1. En intensiv vecka slutade således med en vinst. Vi har varit igång fyra dagar i rad med match i torsdags och idag med. Ett par spelare stod över av olika skäl. Tycker vi gör en ok match. Vi var kritiska efter matchen i torsdags så jämfört med den gjorde vi det ok idag. Vi åker på ett skitmål efter 23 minuter. Philip skall rensa men bollen hamnar hos en Löddespelare som lobbar den i mål från ca 25 meter. Tycker ändå att vi spelar oss ur Löddes aggressiva press flera gånger på ett bra sätt. I den 35 minuten spelar Chris Simon på strafflinjen som avslutar med ett skott i krysset från ca 16 meter. Matchen är rätt så jämn och böljar fram och tillbaka utan de riktigt heta målchanserna från något av lagen.
I halvlek så sa vi att vi ville spela oss ur Löddes press tidigt och sedan vända spel. Vi var också överens om att vi fick tuffa till närkampsspelet. Vi ville också ha ett tidigare understöd till Chris.
I andra tycker jag att vi gjorde det bättre. Dock blev en Löddespelare utvisad i den 55 minuten efter det att han stämplat Simon med rakt ben. Tilläggas skall att Löddespelaren blev skadad vid tillfället. Den nya regeln för i år innebär att man i träningsmatcherna inte får sätta in någon spelare vid direkt rött kort. Utvisningen gjorde sitt till och vi tog över totalt. I den 76 minuten kom så vårt 2-1 mål. Rasmus vände spelet med en lång boll och Simon spelade Chris som stötte den i mål via ribban. Resten av matchen så tycker jag att vi hade kontroll på händelserna.
Sammanfattningsvis gör vi en ok match. Det såg ut som att Tornarna var en aning slitna så uir den aspekten är det ju bra att vi vinner ändå.
Nu tränar vi måndag och torsdag och på onsdag bryter vi av med match mot Eslövs BK. Nästa helg är det ledigt.