Samling:13:45
Seger mot Råå IF för P19
2022-06-11 08:35

Matchen borta mot Råå IF slutade 3-1 i vår favör.

Härligt väder, Holken som gäst och tre domare på dagens match innebar att förutsättningarna på förhand var väldigt bra.

Båda lagen började matchen något försiktigt och försökte att minimera misstagen. Det resulterade i att det blev en hel del duellspel centralt på plan. Hemmalaget var något slarviga emellanåt i sina uppspel och gav oss möjlighet till flera bra omställningar. Just en sådan omställning resulterade i en fast situation. Dara plockade upp andrabollen från en bra slagen frispark och sköt distinkt in dagens första mål i matchminut 15.

10 minuter senare uppstod en nästan identisk sekvens och Dara var ännu en gång framme och skickade in 2-0 och sitt andra mål för dagen. Mer spännande blev det inte utan resultatet höll sig till halvtid.

Den andra perioden hade knappt hunnit bli 5 minuter lång innan ett av säsongens vackraste anfall uppstod. Flera kombinationer och Tim rinner igenom på vänsterkanten och spelar fram Dara som blir tremålsskytt. Redan i matchminut 51 var dagens match punkterad. Motståndarna hade nästan gett upp och vi var vid flera tillfällen nära att utöka ledningen ytterligare.

Men fast vi hade ett tydligt spelövertag i andra halvlek fick Råå sista repliken i matchen med en reducering, och matchen slutade 1-3 till Torn.

Nu återstår bara två matcher av vårens serie upplaga.