Referat: Torns IF - Staffanstorp United FC
Vinst mot Staffanstorp United FC P19
2020-09-22 23:04, P19 - 1
Matchen hemma mot Staffanstorp slutade med en 4-0-seger.
Flera spelare i truppen hade väntat länge på den här matchen, eftersom de har ett förflutet i Staffanstorp.

Vi fick en drömstart och i första matchminuten var 1-0 redan resultatet på tavlan i vår favör. Drygt 10 minuter senare hade matchtempot gått ner en aning. Motståndarna hade hittat tillbaka in i matchen och försvarade sig intakt. Vi var tydligt det bollförande laget men skapade inte mer än ett par halvchanser.

Därav var ställningen 1-0 i paus.

Under andra halvlek lyckades vi transformera det större bollinnehavet till fler klara chanser. Resultatet blev ytterligare tre mål, och matchen slutade 4-0. Dagens målskyttar var Olof, Matthew, Eron och Isac. En fin insats som innebar tre poäng och en bra placering i tabellen.