P19 - 1
Referat: BK Höllviken - Torns IF
Stabil seger i Höllviken
2020-09-22 23:07, P19 - 1
En imponerande insats från killarna resulterade i en 5-0-seger borta mot BK Höllviken i Herrjunior division 1.
Bra väder och fina förutsättningar på förhand. Skönt att se Johan tillbaka i truppen efter en period med skador, även kul för Joel att vara tillbaka på plan i Höllviken dock i andra färger.

Hemmalaget tillät oss ha en hel del boll till en början, men försvarade sig resolut och gjorde det svårt för oss i sista tredjedelen av planen. Första målet kom i matchminut 35 efter en fin inspelning av Isak och avslut på ett tillslag från Eron, vilket också blev resultatet i paus.

I andra halvlek utökade Eron ledningen med sitt andra mål för dagen till 2-0. Johan som bara hade varit på plan i några minuter skrev också in sig i protokollet, efter en passning från Edin. Klågerupgrabbarna Emil och Jacob kombinerade snyggt där Jacob utökade ledningen till både 4-0 och 5-0.

Det blev också slutresultatet, vilket innebar 6 segrar på 6 matcher i årets seriespel i juniorserie.