En klubb - ett hjärta
Dam

Torns IF D - Råå IF 1-0
2017-09-09 19:19
Ännu en bra match av tjejerna, tycker motståndet är bättre idag än mot TSK. Vi spelar helt klart bäst i första halvlek där vi skapar en del målchanser, som vanligt har vi svårt att göra mål. I andra halvlek tar Råå över lite, men vi fortsätter att spela bra fotboll, efter en lite rörig situation i 73 min får Alicia till en nick, som på något sätt går in i mål. 1-0 till Torn. Råå får ett bra tryck i slutet men vi försvarar oss bra och lyckas vinna matchen. Grattis tjejer, tredje matchen i rad utan förlust. Nu jobbar vi vidare med match borta nästa söndag. Leif