SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Fortuna FF/Helsingborgs AIS - Torns IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 september, 13:00
Plats:Rydebäcks IP
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:12:00
Fortuna FF/Helsingborgs AIS - Torns IF D, 0-0
2018-09-24 12:10
Det blev inga mål i matchen på Rydebäcks IP. Foto: Martin Körner
Torns IF:s damlags match på bortaplan mot Fortuna FF/Helsingborgs AIS slutade mållöst.
Med det oavgjorda resultatet har Torn inför sina två sista matcher fortfarande uppflyttningsplatsen i egna händer. Nu står vi inför en väldigt spännande avslutning på årets seriespel. Närmast väntar Röstånga IS som i dagsläget ligger två poäng bakom Torn. Missa inte den matchen med avspark klockan 15 nu på söndag 30/9 på hemmaplan i Stångby.

Tränarkommentar:
Idag mötte vi ett Fortuna som vi redan på förhand visste skulle vara bra. Dock förväntade jag inte mig att laget skulle vara så här pass bra. De hade en jättebra rörelse i sitt lag och fick genom det till ett väldigt bra passningsspel.

Vi hade i början svårt att hitta våra positioner i defensiven och vi slarvade i markeringsspelet. Dock jobbade vi oss in i det och det blev bättre efter hand.

Tycker tyvärr att vi får vara nöjda med 0-0, då vi inte presterar tillräckligt bra för att vinna, även om vi har ett par bra chanser. Men det har verkligen Fortuna också och Sabina gör 2-3 riktigt bra räddningar i andra halvlek.

Känner väl att alla får ha godkänt, men samtidigt hade vi väldigt svårt att "ta tag i bollen" och ha ett eget spel vilket förvånar mig lite faktiskt!

Men vi vet vad som gäller nu och jag hoppas att alla håller sig friska och hela och närvarar på träningarna nu i veckan, sedan ser vi till att besegra Röstånga hemma i stället! Hemma på konstgräset i Stångby är vi starka!

Patrik, Tränare

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 28/1 13:00
2 - 0  
Sön 3/12 15:00
Sön 8/10 16:00
8 - 1  
Sön 1/10 16:00
0 - 9  
Sön 24/9 16:00
1 - 5  
Sön 17/9 16:00
6 - 0  
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram