SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Torns IF - Hjärnarps GIF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 augusti, 14:00
Plats:Tornvallen
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:13:00
Torns IF D - Hjärnarps GIF, 3-0 (2-0)
2018-08-20 15:17
En av matchens målskyttar, Alicia Järnhäll, vid bollen. Foto: Göran Lenz/apb.se
Torns IF:s damlag tog igår en viktig seger för att hänga med i toppen av serien när man besegrade Hjärnarps GIF med 3-0 på hemmaplan i Stångby.
Det blev en ganska enkel och väldigt viktig seger i dagens match. Utan att egentligen få till spelet så hade vi 100% koll på läget matchen igenom. Vi kämpar bra och visar en god inställning sett över 90 minuter. De hade i stort inga målchanser alls. Våra mål gjorde i tur och ordning Johanna med en hörna direkt i mål, Hanna W lugnt och säkert precis före paus, och sedan gör Alicia väldigt vackert 3-0

Just nu ligger vi tvåa i serien och lagen som känns farligast för oss är ju Allerum och Röstånga. Vi har båda dessa kvar att möta på hemmaplan nu i höst. Jag tycker att det känns bra och att vi har bra förutsättningar. Gäller nu att alla håller sig friska/skadefria och ser till att kunna närvara på träningar och matcher så tror jag att det ser riktigt bra ut när serien är färdigspelad!

Patrik, Tränare

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram