Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:16:00
Röstånga IS - Torns IF D, 2-2 (2-0)
2018-08-13 13:28
Torns damlag hämtade igår upp ett tvåmålsunderläge till oavgjort på bortaplan mot Röstånga IS.
Då vi saknade många spelare, spelade borta mot serietvåan, och dessutom ligger under med 2-0 efter första halvlek så är jag nöjd med en poäng.

Under första  halvlek ligger vi ofta fel i positionerna och kommer inte riktigt in i matchen. Dessutom  tillåter vi Röstånga att göra två ganska enkla mål. Dock tycker jag att vi försöker och kämpar på ganska bra, men det vill sig inte riktigt.

Vi talade i paus om att vi hade chans att kunna nå 2-2 om vi höll tätt i andra och satte dit chanserna som vi visste skulle komma. Exakt detta var vad som hände. Hela laget höjde sig efter paus. Backlinjen gör en del viktiga brytningar. Sabina gör ett par bra räddningar. Vårt mittfält börjar få mer boll och vinna fler dueller. Anfallarna löper betydligt mer och skapar tryck och lägen. Målen gör Hanna W och Amanda P.