SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Torns IF - Fortuna FF/Helsingborgs AIS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 05 juni, 19:00
Plats:Tornvallen
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:18:00
Torns IF D - Fortuna FF/Helsingborgs AIS, 1-0 (0-0)
2018-06-06 09:07
Damlaget tog igår kväll sin andra raka seger och befäste kvalplatsen uppåt när man besegrade Fortuna FF/Helsingborgs AIS med 1-0.
En riktigt skön kämpa seger! Vi fick inte igång något nämnvärt spel trots att vi rör oss bra och ger bollhållare alternativ, men Fortuna gör det trångt och svårt för oss.

Men återigen så sliter vi enormt och gör det väldigt svårt för våra motståndare! Jag är väldigt glad över att samtliga spelare verkligen tar i och gör allt för att följa matchplanen. Vi ligger återigen helt rätt i positionerna när motståndarna har bollen och det gör att vi även denna match nästan helt undviker att få målchanser mot oss!

Det är så många i laget som gör det så bra att man som tränare inte behöver namnge någon, alla bidrar och utför olika bra saker som hjälper oss till 3 nya poäng!

En sak som gör mig extra nöjd är att när vi har bollen i backlinjen så försöker vi alltid spela bollen och ha en tanke med det vi gör, många motståndare "sparkar" bara ut bollen till inkast. 1-0 gör Hanna lugnt och behärskat.

Patrik Lundberg, Tränare


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram