SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Fortuna FF/Helsingborgs AIS - Torns IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 maj, 13:00
Plats:Rydebäcks IP
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:12:00
Fortuna FF/Helsingborgs AIS - Torns IF D, 0-0
2018-05-15 09:49
Foto: Leif Håkansson
Torns IF:s damlag spelade på söndagen på bortaplan mot Fortuna FF/Helsingborgs AIS. Torn följde upp en riktigt bra första halvlek med en sämre andra halvlek, vilket resulterade i ett oavgjort slutresultat.
Första halvlek gick tveklöst till Torn både spel- och chansmässigt. Vi hade väldigt mycket boll och skapade 2-3 heta målchanser och även 2-3 halvchanser. Under första halvlek var vi bättre på det mesta, hade mest boll, fixade chanser och spelade med större glöd än Fortuna. Det är absolut så att vi skulle haft ledningen i paus med i alla fall 2-0.

Tyvärr gjorde vi en betydligt sämre andra halvlek och vi tillät Fortuna att ha mer och mer boll och det var tyvärr hemmalaget som skapade bäst lägen under andra halvan av matchen.

När jag summerar matchen så känns det som att vi är närmst segern, men samtidigt tycker jag inte att vi under 90 min presterar så bra spel att vi är värda 3p.

Nu väntar Röstånga hemma (äntligen!) redan nu på tisdag kväll, och nu är det bara seger som gäller! Vi har presterat bra på hemmaplan 2018 och jag både tror och hoppas att vi kommer göra det igen i denna viktiga matchen!

Patrik Lundberg, Tränare


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram