SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Ekets GoIF - Torns IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 25 april, 19:00
Plats:Ryavallen
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:18:00
Ekets GoIF - Torns IF D, 2-2 (1-2)
2018-04-26 09:18
Torns damlag inför årets första match på gräs. Foto: Leif Håkansson
I tredje omgången av seriespelet spelade Torns IF:s damlag sin första match för året på gräs, när man spelade oavgjort på bortaplan mot Ekets GoIF.
Detta var så klart en missräkning att bara spela oavgjort mot Eket.
 
Har funderat ganska mycket på varför vi inte vann matchen.. Vi har ju under tidigare matcher 2018 visat upp ett bra spel och spelat med stort hjärta. Dock är det så klart betydligt enklare att få kvalitet och tempo på passningsspelet på en konstgräsplan än på en väldigt ojämn gräsplan. Det kändes som att vi aldrig kom igång riktigt. Vi fick inte riktigt tag i bollen, fick inte igång vårt spel som vi haft tidigare, mottagningarna var inte lika bra, passningar gick bakom spelare, och bollarna i djupled blev oftast för långa. Detta beror delvis på planen men även på att vi tog ovanligt många felbeslut och att vi som lag  var lite uppjagat. Vägrar dock att klaga på er inställning, tycker absolut att vi kämpar och försöker under 90 min.

Summerar man matchen och målchanser är vi bättre och skapar betydligt mer chanser än Eket. Man brukar göra 1-2 mindre bra matcher under en säsong och jag både tror och hoppas att denna match var en sådan.

Patrik Lundberg, Tränare

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram