SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Torns IF - Allerums GIF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 april, 16:00
Plats:Tornvallen
Serie:DA Div.4 Nordvästra
Samling:15:00
Torns IF D - Allerums GIF, 3-0 (1-0)
2018-04-15 20:10
En genomgång i paus som gav resultat i andra halvlek. Foto: Leif Håkansson.
Torns IF:s damlag spelade idag sin premiärmatch i årets seriespel och besegrade Allerums GIF med 3-0.
En skön seger i premiären!

Första halvlek var tuff och båda lagen ville väldigt mycket. Allerum var bra och riktigt på hugget. Tycker dock att vi är lite bättre och vi ger dom inte ytor att skapa målchanser på. Vi ligger helt rätt i positionsspelet utan boll och leder rättvist med 1-0 (ett vackert mål av Odessa), och var närmre 2-0 redan i första än dom var 1-1.

Vi pratade i paus om att de skulle gå ut hårt för att kvittera, men vi fortsätter även i andra halvlek att ligga rätt i positionerna och genom det göra det svårt för Allerum att fixa bra målchanser. Även om de har ganska mycket boll i början av andra halvlek, så skapar dom endast några avslut från långt håll och var aldrig riktigt nära att kvittera. Istället gör vi både 2-0 genom Alicia och 3-0 genom Hanna.

När jag summerar matchen känns 3-0 lite i underkant då vi har en del bra chanser till, och även borde fått 1 eller 2 straffar i andra halvlek! Väldigt nöjd med samtliga 14 spelare, 3 poäng, samt att vi håller nollan.

Patrik Lundberg, Tränare


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram