SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Dam

Glumslövs FF
3 - 0
Torns IF
Glumslövs FF3 - 0Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 november, 15:00
Plats:Ulkavallen IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130330006
Samling:14:00
Det blev förlust i damernas sista match för säsongen
2021-11-21 13:15
Bild Fahad Sulehria

Säsongens sista match slutade med bortaförlust, 3-0 mot Glumslövs FF.

Matchen på Ulkavallen började på sämsta tänkbara sätt då Glumslöv gjorde 1-0 redan i första matchminuten. Efter målet blev det ställningskrig och inget utav lagen skapade några bra målchanser i den hårda vinden. Mot slutet då Torn flyttade fram mer folk utökade Glumslöv till slut vinstsiffrorna till 3-0. I och med segern vann Glumslöv serien och vi får passa på att gratulera och önska dem lycka till i division 2 nästa säsong.

 

När vi sammanfattar säsongen så har damlaget gjort en fantastisk säsong där de på 22 matcher bara förlorat 3, spelat 2 lika och vunnit hela 17 matcher! Torns damlag slutar serien på en tredjeplats, 2 poäng bakom 2:an Fortuna FF och 4 poäng bakom segrande Glumslövs FF.

 

Vi vill tacka Lisa Malmström för hennes insatser i år och dörren till Torn är alltid öppen om du åter landar nära oss i framtiden!

 


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram