SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Herr

Torns IF
6 - 0
Eslövs BK
Torns IF6 - 0Eslövs BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 20 mars, 19:30
Plats:Konstgräsplan
Serie:Träningsmatcher Herr
Torns IF - Eslövs BK, 6-0 (2-0)
2019-03-21 10:15
Tvåmålsskytten Anton Kinnander. Foto: Göran Lenz/apb.se
Torns IF tog på onsdagskvällen en storseger mot division 2-laget Eslövs BK.
Ett revanschsuget Torn tog sig igår an Eslövs BK hemma på Tornvallen. Senast mot IFK Malmö inledde man svagt och missade därefter ett stort antal chanser när man försökte reparera inledningen. Det var tydligt att man inte tänkte upprepa de misstagen. Torn dominerade matchen från start till slut och gjorde mål med jämna mellanrum.

Torn visade upp en stor variation i anfallsspelet, vilket speglas i att målen fördelades på många målskyttar. Anton Kinnander gjorde två mål (varav ett på straff). Fredrik Bergman gjorde sitt första mål i Torntröjan med ett vackert skott från knappt 20 meter. De övriga målen gjordes av Andreas Åkerlund, Christopher Nilsson och Ludvig Bergman.

Nästa träningsmatch är redan på lördag. Då möter man superettan-laget Trelleborgs FF på bortaplan.

Länkar:
Tränarkommentar:
Det var faktiskt total överkörning. Att det ska vara skillnad är ställt utom allt tvivel, men skillnaden denna kväll var enorm. Vi satte upp ett par saker innan matchen som vi ville ha svar på och allt detta infriades med råge. Det fanns en vilja, rörelse, kvalité som plockades fram vid precis rätt tillfälle så här två veckor innan seriestart.

Precis som siffrorna visar var vi totalt överlägsna i allt. 19 hörnor talar också sitt tydliga språk. Vet faktiskt inte hur många helt solklara chanser vi skapade, men kanske 12-15 utöver målen.

Nu tar vi med oss prestationen in i helgen där en svår men rolig utmaning väntar, TFF på bortaplan.

Richard "Kalle" Ringhov


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 7/6 19:00
1 - 0  
Sön 2/6 16:00
2 - 0  
Tis 28/5 19:00
3 - 2  
Fre 24/5 19:00
3 - 2  
Lör 18/5 16:00
5 - 0  
Sön 12/5 13:00
2 - 0  
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram