SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Herr

IF Lödde
1 - 3
Torns IF
IF Lödde1 - 3Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 mars, 20:00
Plats:Tolvans IP Konstgräs
Serie:Träningsmatcher Herr
IF Lödde - Torns IF, 1-3 (1-0)
2020-03-19 19:15
Torn vände på onsdagskvällen underläge i halvtid till vinst med 3-1 på bortplan mot IF Lödde.
Tränare Richard "Kalle" Ringhov sammanfattar träningsmatchen.

– En vinst är alltid en vinst. Sedan kan man alltid diskutera prestationen. Vi sa innan matchen att vi ville göra allt bättre igår än i den senaste matchen. Jag ville verkligen se att vi var bättre längre sekvenser i matchen.

– När man då sammanfattar gårdagens drabbning så är vi i underläge 0-1 i paus och det ser lojt och stelt ut. Inte mycket fungerar. Sedan får Lödde en straff kring 50:e minuten och den tar Beck (som för övrigt gjorde ett par kanonräddningar i den första halvleken) och efter det och något byte så är det precis som vi vaknar till liv och sedan gör vi tre mål på 15 minuter.

– Man kan ju fråga sig vad som sker? Det är precis som att det ska behövas en väckarklocka för att vi ska få till det. Javisst, det är mycket som händer just nu runt oss, men så är det för motståndaren med. Vi verkar inte 100% påkopplade utan vi jobbar lite enskilt istället för som ett lag. Ja, vi har flera spelare borta, vilket givetvis påverkar, men vi ska ha höga krav på oss själva när vi befinner oss på den nivå vi är på och här måste vi höja oss längre perioder i matcherna.

– Klart det är positivt att vi i alla våra träningsmatcher (utom en) har varit det klart bästa laget i andra halvlek. Dock är risken när vi kommer in i seriespel och möter lag i seriespelet att om vi har första halvlekar som inte är bra så blir vi straffade ännu hårdare, och då hinner vi kanske inte vända matcherna i andra halvlek.

– Vi kommer nu in i en period där vi kommer att jobba än mer taktiskt, både offensivt och defensivt. 

– Vi jobbar på och som sagt är en vinst är alltid en vinst...det ska man aldrig förringa och hur som helst så blir det lättare att gå till träningen idag, det kan vi inte komma ifrån.

– Vi tackar ett piggt och bra Lödde och önskar dem lycka till i seriespelet.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 23/2 19:00
1 - 3  
Lör 17/2 12:00
1 - 1  
Lör 10/2 13:00
2 - 1  
Lör 3/2 13:00
4 - 2  
Lör 27/1 13:00
2 - 2  
Ons 6/12 19:00
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram