SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
Herr

Torns IF
1 - 1
IS Halmia
Torns IF1 - 1IS Halmia

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari, 13:00
Plats:Konstgräsplan
Serie:Träningsmatcher Herr
Torns IF - IS Halmia, 1-1 (0-1)
2020-03-01 19:00
Träningsmatchen mot IS Halmia slutade oavgjort, 1-1, på ett regnigt Tornvallen.
Precis som i måndags hamnade Torn i ett tidigt underläge. Den förre Tornspelaren Omar Hamid gav Halmia ledningen när han fick stå ganska ohotad i bortre delen av straffområdet på ett inspel.

– För tredje matchen i rad så gör vi en bättre andra än första halvlek. Mot ett spelskickligt Halmia var vi inte påkopplade riktigt första halvtimmen. Vi lät Halmia styra och ställa och hade lite svårt att hitta rätt med främst vårt passningsspel, vilket innebar att bolltappen var många. Vi tvingades också till två tidiga byten i form av Aron och Truls med baksideskänningar och det störde också rytmen. Halmia tog ledningen just av den anledningen där vi inte var synkade på vår högerkant, sa Richard "Kalle" Ringhov. 
Senast mot Österlen vändes underläget till seger men den här gången räckte förbättringen i andra halvlek bara till oavgjort. Tobias Karlsson kvitterade för Torn i ett anfall där Noor Zadran först tagit sig runt på kanten.

– Ju längre första halvleken gick desto mer jobbade vi oss in i matchen. I andra halvlek gör vi det bra. Vi vinner dueller och skapar mängder av målchanser och kvitterar också. Summan av matchen blir ett rättvist resultat där lagen ägde var sin halvlek. Nu tränar vi måndag innan vi åker till Eslöv på onsdag för match mot EBK, avslutar Kalle Ringhov.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/7 13:00
2 - 4  
Tis 2/7 19:00
2 - 0  
Tis 25/6 19:00
2 - 2  
Ons 19/6 19:00
4 - 1  
Fre 14/6 19:00
0 - 0  
Fre 7/6 19:00
1 - 0  
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram