Matchnummer: 130710025
Samling:11:45
Kryss mot FC Trelleborg
2019-05-11 09:56
Det var en spännande match förra söndagen mot FC Trelleborg som slutade i en målrik affär. Slutresultatet skrevs till hela 3-3.
Vi inledde bäst när Matthew redan i första matchminuten vann bollen från hemmalagets mittback, och säkert gjorde 0-1. Fem minuter senare var han nära igen men avslutet träffade ribban.

Istället för vårt andra mål kom en Trelleborgspelare högst på en hörna i 15:e minuten och det var kvitterat. Några minuter senare kom det även ett ledningsmål för hemmalaget.

Båda lagen bjöd på väldigt bra anfallsfotboll, men sämre organisation i försvarsspelet resterande del av första halvlek. Vi frispelade både Johan och Kacper som inte riktigt fick till bra avslut, samtidigt som motståndarna hade ett mål bortdömt för offside, som dock såg ut att vara offside, men de borde ha blivit tilldelade en straff som de inte fick.

Första halvlek slutade 2-1, men det kunde varit större siffror för båda lagen.

Direkt i andra halvlek får FC Trelleborg sin välförtjänta straff, och det blev en kalldusch för vår del, då 3-1 var ett faktum.

Vi hade inget att förlora så vi byter in en offensiv Gustav som ytterback, Abbe, Sami och Adam kommer också in, och vi satsade allt framåt och hoppades på att Simon B, Alper, Jeremy och Sami skulle lösa de situationer som uppstod defensivt nästan på egen hand. Detta visade sig att de klarar, och det blev ett hårt tryck mot hemmamålet.

Adam reducerade snyggt till 3-2 efter ett väldigt vackert anfall, som nästan involverade samtliga spelare.
Med mindre än 10 minuter kvar på klockan gör Abbe ett konstmål och det var kvitterat till 3-3. Vi kände att vi hade momentum på vår sida så vi försökte att få med oss alla tre poäng hem. Men FC Trelleborg lyckades skydda sitt mål bra under matchens sista minuter.

Det blev en mycket stark upphämtning, bra jobbat!