SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF 1
2 - 1
Hittarps IK 1
Torns IF 12 - 1Hittarps IK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 13:00
Plats:Tornvallen, Stångby A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130710060
Samling:11:45
Vinst mot Hittarps IK
2019-06-17 00:15
Efter fyra raka kryss i Herrjunior Division 1 kom äntligen en vinst. Det blev en tight match med bra tempo mot ett av seriens bästa lag (enligt oss) som slutade 2-1 till oss efter två mål av Noël.
Hittarp tog ledningen genom ett fint anfall som startades centralt på planen. Det följdes upp av en djupledsboll och sedan ett inspel till en fri spelare, 0-1 och det stod sig till halvtidsvilan. En halvlek där vi kämpade på bra, men brast ibland i de tekniska momenten och inte kom till några chanser. Hittarp var det spelförande laget större delen av första halvlek och hade några halvchanser de inte förvaltade.

I halvlek ändrade vi formation och spelade istället med två forwards. Detta resulterade i ett bättre anfallsspel för oss. Vår kvittering kom genom att Hannes, Khader och Kamil tillsammans spelat sig ur motståndarnas förstapress, och lämnat över bollen till kapten Friberg som med sin vänsterfot slog en perfekt passning i djupled till Noël, där han med en fantastisk förstatouch tar sig förbi målvakten och gjorde 1-1.

I andra halvlek skapade Johan ett par riktigt bra lägen men vi kunde inte förvalta dom på bästa sätt. Till slut kom vårt mål, med Noël som målskytt även denna gången. Detta blev matchens sista mål. Ska även noteras att Hittarp också skapade några bra lägen. Ett friläge som Simon gör en jätteräddning på och några skott som hamnade precis utanför målramen när matchen började gå mot sitt slut. Strax innan vår kvittering får de även ett domslut mot sig när vi drar ner deras spelare i fritt läge från ca 15 meter in på vår planhalva som resulterade i gult kort (en del domare hade gett gult och en del rött).

Överlag visade truppen upp stor kampvilja och jobbade riktigt hårt för att vinna matchen. Kul att spelarna fick utdelning och tre poäng.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/2 13:00
Sön 18/2 11:00
Sön 11/2 15:00
Sön 4/2 12:00
Fre 26/1 19:00
Sön 8/10 14:00
4 - 1  
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram