SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF
0 - 0
Marieholms IS A
Torns IF0 - 0Marieholms IS A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 20 februari, 19:15
Plats:Konstgräsplan
Serie:Träningsmatcher U19
Mållöst hemma mot Marieholms IS
2019-02-20 23:22
Matchen mot Marieholm slutade 0-0. Det var två lag som visade upp väldigt organiserade försvarsspel och inte släppte till många chanser. 
En regnig onsdag hemma i Stångby väntade en tuff match mot Marieholms IS. Inför dagens match hade vi gått ännu djupare i både de defensiva och offensiva instruktionerna. 

Bortalaget inledde betydligt mer defensivt än våra tidigare motståndare vilket gav backlinjen lite mer tid med bollen. Samtidigt blev också ytorna mindre i spelyta två och tre att spela på. Här blev vi tvungna att utnyttja spelbredden och speldjupet så bra vi kunde, för att få till bra anfall.

Motståndarna bjöd inte på något, utan spelade väldigt bra försvarsspel och vi lyckades endast skapa några halvchanser som deras målvakt räddade. Marieholm visade upp ett betydligt mer strukturerat anfallsspel än vi var vana vid. Detta ställde till det för oss i vår första-press. Vilket gjorde att vi väldigt sällan vann bollen högt upp i plan.

Men utöver vår första-press spelade vi väldigt organiserat försvarsspel. Och några klara målchanser fick aldrig Marieholm. Första halvlek slutade utan något mål. 

Inför andra halvlek strukturerade vi om vår första-press, vilket gav resultat, de första 20e minuterna av andra halvleken tvingades motståndarna till längre uppspel. Men när tiden började gå mot sitt slut orkade vi inte hålla vår press och bortalaget fick igång längre etablerade anfall. Båda lagen fick ett par halvchanser som ingen förvaltade och matchen slutade 0-0. 

Vi gjorde ännu en bra match, speciellt i dom defensiva omställningarna och i vår organisation.

Nu har vi spelat mot fyra seniorlag och inte släppt in ett enda mål på en fast situation, vilket är väldigt starkt av killarna.

Offensiven blir bättre för varje match, och idag var spelarna mer synkroniserade än tidigare, dock har vi fortfarande en bit kvar, och vi fortsätter att kämpa!

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 17:00
Tis 9/8 19:00
3 - 3  
Ons 27/7 19:00
Sön 19/6 12:00
1 - 0  
Sön 12/6 14:00
0 - 1  
Sön 5/6 15:15
1 - 3  
 
 
Huvudsponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Instagram
Ettanfotboll