SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Gif Nike P19
0 - 3
Torns IF
Gif Nike P190 - 3Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 03 februari, 19:30
Plats:Lomma
Samling:18:00
Vinst för P19 i andra matchen
2022-02-04 09:41

Säsongens första match på bortaplan slutade med en 3-0 seger mot GIF Nike P19.

Matchen började jämnt där det var hemmalaget som fick styra i taktpinnen. De hittade regelbundet in med passningar i yta två där de lyckades försvåra vår förstapress, men kunde inte riktigt etablera sig i nästa fas pga vårt solida försvarsspel. Öppningen resulterade i att vi arbeta mer med omställningar när tillfället gavs och hemmalaget med längre organiserade anfall. GIF Nike var nära att göra matchens första mål då Jakob tvingats att släppa en retur som han själv räddade upp med sina snabba reflexer. En räddning som måste  kvalificeras som kvällens bästa räddning.

 

Kort därefter serverade Noel efter ett bra förarbete, Emilio som vackert chippade hemma målvakten, och 0-1 var ett faktum. Utöver dessa två chanser bjöd endast första halvlek på mycket kamp och några halvchanser. Således var det ledning med 0-1 i paus.

 

I andra halvlek bytte motståndarna hela laget. Vi som redan hade 45 minuter i benen, tog tillfället i akt och försökte att kontrollera matchbilden. Det gav positiv effekt då vårt bollinnehav ökade allt mer, och även vår ledning efter att Alex på högerkanten snurrat bort tre motståndare och stått för en fantastisk framspelning som Noel förvalta på bästa sätt. Vi skapade flera chanser där hemma målvakten tvingades skydda målet med jämna mellanrum. Det dröjde inte länge innan tredje målet också kom, där Noel på egen hand transporterat bollen från egen planhalva och gjort sitt andra mål för dagen.

Utöver detta var det var inte många centimeter ifrån att Cyrus eller Emilio nästan utökade ledningen ytterligare efter avslut som träffade i kryssribban och precis utanför.    

 

Ett tydligt steg i rätt riktning och ytterligare en seger. Med två matcher till att spela innan veckans slut är förväntningarna höga. Även kul att se Noah R tillbaka i matchtruppen efter en periods frånvaro.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Stöd Torns IF via
Twitter
Facebook
Instagram
Ettanfotboll