SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF
2 - 1
Råå IF
Torns IF2 - 1Råå IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 14:00
Plats:Tornvallen, Stångby A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130803003
Samling:12:30
Vinst i andra tävlingsmatchen
2020-03-17 12:13
Andra omgången i DM mot Råå IF slutade 2-1 hemma på blåsigt Tornvallen.
Vi inledde matchen bäst och gjorde också 1-0 via Edin som med en bra förstatouch förvaltade ett snyggt inspel från Stefan. 

Bollinnehavet i första halvlek var relativt jämnt, men bortalaget hade problem med att fullfölja anfallen på vår del av planen och rullade därför oftast bollen i sin backlinje för att dra ner på tempot. Vi hittade kontinuerligt in passningar i spelyta två  och var mycket farligare i våra anfall. 2-0 kom rättvist genom en drömfrispark från Nawid. Den gick över muren och borrade in sig otagbart i målvaktens högra kryss. 

Råå IF tappade momentum efter det andra målet och vi fick ett högt tryck på deras mål. Men skärpan satt inte riktigt och 2-0 blev halvtidsresultatet. 

Andra halvlek började likt den första. Vi spelade med jämna mellanrum in i spelyta två och tre, där vi sen skapade halvchanser.  Bortalaget fortsatte med att ha relativt jämnt bollinnehav men mestadels på egen planhalva. I den 77:e matchminuten tilldelades motståndarna en straff och med sitt första avslut på mål hade de reducerat till 2-1.

Efter reduceringen släppte de lite på sitt försvarsspel och tryckte upp laget. De började vinna bollen högre upp i plan, och de kunde mer kontrollerat rulla runt på vår del av planen nu. Men kvalitén i sista tredjedelen fanns inte riktigt och några fler avslut lyckades de inte få till resterande del av matchen. 

När bortalaget tryckte på för kvitteringen öppnades det upp stora ytor för vår del. Men vi lyckades aldrig stänga matchen och trots både ribbträff, stolpträff och en boll på mållinjen så slutade matchen 2-1. 

Vi spelar en relativt bra och kontrollerad match, men målmässigt och tempomässigt bör vi förbättra oss. Vi borde gjort både ett par mål till och dragit upp tempot.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 17:00
Tis 9/8 19:00
3 - 3  
Ons 27/7 19:00
Sön 19/6 12:00
1 - 0  
Sön 12/6 14:00
0 - 1  
Sön 5/6 15:15
1 - 3  
 
 
Huvudsponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Instagram
Ettanfotboll