SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF 1
4 - 1
Marieholms IS A
Torns IF 14 - 1Marieholms IS A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 februari, 12:30
Plats:Konstgräsplan
Serie:Träningsmatcher P19
Torns IF - Marieholms IS (4-1)
2020-02-11 20:38
Söndagens match hemma mot Marieholms IS herrlag slutade med en 4-1-seger. 
Väderprognosen lovade storm, men det var inget som skulle stoppa något av lagen ifrån att genomföra en trevlig träningsmatch. 

Vi inledde piggt och bäst, redan innan klockan hunnit passera tio spelade minuter hade Johan hunnit göra första målet via ett inlägg från Nawid. 

Andra målet dröjde inte länge, och Olofs första mål i Torntröjan var ett faktum. Det hela startade genom ett inspel av Nawid som Theo styrde vidare, Olof snurrade bort sin markering och avslutade distinkt in dagens andra mål. 

När klockan började närma sig slutet av första halvlek, gick engagemanget och fokusen ner, resultatet blev en reducering till 2-1 efter att bortalaget vunnit bollen högt upp i plan. 

Halvtidsresultatet var således 2-1. 

I början på andra halvlek öppnade motståndarna bäst där de hade en bra möjlighet att kvittera, men god kommunikation mellan Khader och Simon B löste situationen.

Efter en sämre inledning hittade vi tillbaka och levererade kontinuerligt passningar i spelyta två. Eron vände bort sin markering och frispelade Olof som kunde utöka ledningen till 3-1 med sitt andra mål för dagen.

i 70:e minuten vände Stefan bort sin markering och hittade Olof i spelyta tre, därefter spelade han snett inåt bakåt till Johan som på ett tillslag också blev tvåmålsskytt och utökade ledningen till 4-1. 

Det skulle inte bli fler mål i matchen trots några halvchanser, och slutresultatet skrevs till 4-1.

Vi visar att vi tagit ett steg fram i utvecklingen då vi förra året spelade oavgjort mot just Marhieholms IS. De kraftiga vindarna ställde till det lite för båda lagen och drog ner på kvalitén en aning. 

Vi tackar motståndarna för en trevlig tillställning och önskar dem lycka till.


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 19/6 12:00
1 - 0  
Sön 12/6 14:00
0 - 1  
Sön 5/6 15:15
1 - 3  
Tor 26/5 12:00
1 - 1  
Fre 20/5 19:00
0 - 3  
Sön 15/5 14:00
1 - 0  
 
 
Huvudsponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Instagram
Ettanfotboll