P2008

Välkommen hem till oss!
Text Example

Vi hänger mest på fotbollsplanen eller Instagram. :-) Följ oss här:

@tornsif_p08
Info om tränarstaben
2021-08-25 10:21

Info kring tränarstaben P08 per 2021-08-25

Tänkte passa på att informera er alla om hur tränarstaben i P08 ser ut.

Brian huvudtränare och är piggare och hungrigare än någonsin, med flera nya spännande övningar som han längtar efter att testa på alla spelarna.

Göran J Hallqvist fortsätter outtröttligt med sin positiva anda, går just för närvarande en kurs i idrotts/fotbollspsykologi som vi garanterat får stor glädje av framöver.

Roger Majrud trummar på som målvaktstränare och skall hjälpa oss att se till att vi inte släpper in några onödiga mål även framåt.

Marcus Mellby ser ni på träningarna någon gång då och då, men är framförallt matchcoach. Således honom får ni se runt planen (och kanske på planen när han blir för engagerad) när vi spelar matcher.

Samt jag Göran Kjellberg är lagledare och tränare med lite specialfokus på spelarnas fysik och kondition. Tveka aldrig att höra av er om ni undrar eller funderar på något.

Micke tar däremot paus från sina uppdrag i P08-laget.

Vi tackar Micke för sitt fantastiska engagemang i P08 under många år. Vi kommer sakna alla fantastiska filmer och fotografier. Både vi tränare och ni föräldrar kommer säkert även att sakna de otroligt fyndiga, roliga och informativa texter som Micke delade med sig av under åren. Detta i kombination med ett engagemang på träningarna och matcherna som varit stabilt och kontinuerligt under lång tid. Ni föräldrar som tar fotografier, eller om ni spelar in en trevlig filmsnutt får gärna posta upp detta på fb P08 samt dela med er till Göran J Hallqvist så lägger han upp på instagram.

Kayvan har bestämt sig för ett sabbatsår från studierna.

Sedan i sommar så beslutade sig Kayvan för att ta ett uppehåll från sina universitetsstudier och jobbar nu heltid. Detta innebär att han inte hinner komma och hjälpa till med träningarna som tidigare, eftersom han inte slutar förrän 18:00. Dock så kvarstår han med samma styrka och glädje som matchcoach. Därmed får ni även framöver träffa Kayvan när vi spelar våra seriematcher.

Jag upprepar att om ni har några funderingar eller frågeställningar så tveka inte att kontakta någon av oss.

Bästa hils fra

Göran Kjellberg & hela tränarstaben

Tel 0702-40 74 30

Kayvan Souzani: "Ser fram emot att se hur mycket vi kan utvecklas som lag"
2021-02-24 11:30
Näst på tur i vår intervjuserie med tränare i ungdomslagen är Kayvan Souzani, som sedan oktober 2020 är tränare i P2008. Kayvan har en bakgrund som både spelare och domare i föreningen, så vi är mycket glada över att kunna behålla honom i föreningen även som tränare.
Transferbomb i P08! 💣💥💥💥
2020-12-04 16:00
📣 Oy, we have some new players Among Us!
Hade Edward Blom varit med i Torns IF p08 cr3w hade han säkert sagt: "När man presenterar, presenterar man och då presenterar man rejält".
Um novo pequeno filme - Jogo Bonito
2020-06-15 21:40
God afton!

Här kommer några godbitar från vårens seriespel i videoform.
Tittare som är känsliga för engelska okvädesord ombedes skruva ner volymen eller hålla för öronen mellan 0:55-0:59. Ni andra kan nog skruva upp volymen lite i stället och koppla in subbasen.

p08 media cr3w
Stort tack!
2020-05-15 12:19
p08 cr3w på lokal
Hej!

Nu har vi äntligen använt presentkortet vi fick förra året. Härliga burgare inmundigandes och stämningen var på topp. Vi hann även med att ha ett mycket produktivt möte. Produktiviteten sjönk dock betydligt redan innan andra ölen hälldes upp.
Stort tack och ha en riktigt trevlig helg!

p08 cr3w