Lagfoto å sånt
2017-05-27 16:49
God eftermiddag,

hoppas ni njuter till fullo av det fina vädret. På måndagens träning tänkte vi ta ett nytt lagfoto (och individuella profilbilder). Alla som vill få med sitt fejs på detta får ha på sig sitt matchställ. Nedanför denna text hittar ni ett gäng nya bilder från senaste träningsmatchen mot LBK. Till sist kan jag meddela att vi hittat en kvarglömd onamnad tornmössa. Återlämnas mot beskrivning. :-) Ha en fortsatt trevlig helg.

Dies sanctus ascensionis Domini
2017-05-22 21:05
Jesus (ej Navas) himmelsfärd, riktigt hög tavla målad av Andrea Mantegnas fjortonhundra-frös-ihjäl
På torsdag är det 39 dagar sedan påskdagen. De av er som har koll på måncyklerna kommer utropa: AHA, dags för Kristi himmelfärdsdag! Korrekt. Jag skummade igenom Nya Testamentet men hittade inga påbud rörande fotbollsträning för 8-9 åriga pojkar. För att vara på den säkra sidan ställer vi dock in torsdagens träning. Vi ska se om vi får till en semi-spontan träning på lördag istället. Jag återkommer angående detta.

Pax Vobiscum!

P08 spiritual and holiday guidance division
Direkt från fotolabbet
2017-05-21 19:51
God afton!

Här kommer ett gäng nya bilder från gårdagens seriematch. Vi tackar Stig för dessa fina foton och vi ses på träningen imorgon. Long live and prosper!

Trelleborg FC:
Söndag och bilder
2017-05-13 11:39
God förmiddag!

Jag såg att kallelsen till söndagens match såg lite knasig ut. Följande tider gäller:
samling 9:15
matchstart 10:00

Vi har även fått in tre frivilliga till cafévagnen:
Gabbi
Isa(belle)
Kerstin

Otroligt glädjande med frivilliga, all heder till dem. Vi får känna efter om cafévagnen behövs i fortsättningen iom de utökade öppettiderna i caféet.

Till sist kommer ett gäng bilder från vår hovfotograf Stig (The Stig). Vi ses imorgon. Heja Torn!

p08 cr3w
Kallelse, Borat, bilder och quizmaster 2017
2017-05-09 12:12
Jagshemash!

Hoppas lunchen smakar. Jag tänkte informera om att kallelsen till Trelleborgsäventyret fick fel slutdatum. Sista anmälningstid är i morgon 12:00.

Sedan behöver vi några som ska bemanna cafévagnen på söndagens hemmamatch. Om det finns några frivilliga får ni gärna kontakta mig asap, annars använder jag min förtrollade och extremt rättvisa super-algoritm. Men vem gillar inte att leka affär liksom?

Angående titeln *Quizmaster VT 2017* verkar det som noll svar viskats i Görans öra. Dåligt. Rätt svar är iaf: Modern Talking, Thomas Anders & Dieter Bohlen.

Ryggsäckarna är klara "i slutet på veckan" enligt min kontakt på Intersport. Förhoppningsvis kan barnen strutta runt med sina nya ryggor inför söndagens hemmamatch. Den som lever får se.

Till sist finns det nu två nya bildserier (Hammenhög+Lilla Torgs FF) att glo på när andan faller på.
Över till dig Robert...

Hammenhög:
Lilla Torg FF:
Quiztime!
2017-04-24 20:04
herr X & herr Y
God afton quizlovers!

Jajjemen, nu är det quizdags! Vilka är herrarna på bilden och vad heter gruppen? Ni kan viska ert svar till Göran K på nästa träning. Rätt svar ger er den åtrovärda titeln *Quizmaster VT 2017*. Kul med quiz MEN det är är inte därför jag skriver detta. Nej, vi tänkte köra extra-träning på lördag 10:00-12:00gräsplanen närmast Danmark (för de som kan/vill/vågar). Ha en fortsatt trevlig kväll!

P08 Quiz & Leisure Department
Föreningen, 23/05 12:27